SWAROVSKI pet godina u Srbiji - priznanje za lojalnost dobilo 119 zaposlenih

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SWAROVSKI pet godina u Srbiji – priznanje za lojalnost dobilo 119 zaposlenih

  Kompanija “Swarovski” Subotica uručila je priznanja za ukupno 119 zaposlenih za petogodišnju lojalnost kompaniji.

  Kroz istoriju, kompanija “Swarovski” neguje svest o tome da dugoročni uspeh kompanije zavisi najpre od zadovoljstva zaposlenih, ali i od zadovoljstva klijenata, okruženja i društva u celini. Kako kažu u kompaniji, ovakvo razmišljanje je sastavni deo “Swarovski” nasleđa, kao i globalnog plana održivosti kompanije.

  Kako bi izrazila zahvalnost svojim zaposlenima, “Swarovski” je dodelio priznanja za 119 kolega, za njihovu posvećenost i petogodišnju vernost kompaniji.

  “Sa ponosom ističemo da nagrađeni zaposleni, svaki sa minimum 5 godina radnog staža na lokaciji u Subotici, zajedno dele 595 godina profesionalnog iskustva i rada u našem kolektivu”, kažu u kompaniji “Swarovski”.

  Moderan proizvodni pogon, smešten u Subotici, zvanično je pušten u rad 2015. godine. Završetak radova u prostoru od 15.000 kvadratnih metara je uspešno realizovan za samo 16 meseci, zahvaljujući snažnoj povezanosti svih unutrašnjih i spoljnih snaga kompanije.

  U međuvremenu, proizvodni pogon u Subotici se značajno razvio i danas predstavlja veoma važan deo “Swarovski” grupacije.

  Izvor: Subotica.com

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE