Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Svet upoznaje Srbiju na TV5 Monde

  Na globalnoj TV mreži francuske televizije TV5 Monde, programu za Evropu, biće premijerno emitovana putopisna reportaža o Srbiji u okviru serijala „Embarquement“, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

  U sklopu promocije turističke ponude TOS je organizovala početkom maja 2018. godine studijsku posetu francuske televizijske ekipe TV5 Monde uz podršku i u saradnji sa Turističkom organizacijom (TO) Topola Oplenac, Zadužbinom na Oplencu, TO Novi Sad i JP Beogradska tvrdjava.

  U okviru reportaže biće prikazano kulturno istorijsko nasleđe, arhitektura i gastronomija kao i vinski putevi turističkih destinacija.

  TV5 Monde je član Evropske radiodifuzne unije i jedna je od tri najveće globalne televizijske mreže, a emisija „Embarquement“ u okviru koje je urađena reportaža o Srbiji emituje se jednom mesečno i ima veoma visoku gledanost, u proseku 21 milion gledaoca.

  „Očekuje se emitovanje još dve epizode o Srbiji na ovoj veoma značajnoj televizijskoj mreži ‘Clin d’œil sur le Monde – Serbie’ i ‘Le Danube vu de Belgrade'“, navedeno je u saopštenju.

  Turistička organizacija Srbije i ove godine nastavila je intenzivne promotivne i marketinške kampanje na globalnim televizijama. Sve ove aktivnosti značajno doprinose povećanju svesti o Srbiji kao veoma privlačnoj turističkoj destinaciji kao i pozitivnom imidžu zemlje.

  Izvor: Beta

  Foto: Logo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE