Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sve veći broj odobrenih onlajn kredita

  Uvođenjem digitalnih servisa, navike bankarskih klijenata se menjaju, pa pored provere stanja i transakcija, građani kompjutere, tablete i pametne telefone koriste kao mobilne filijale za otvaranje računa i podnošenje zahteva za kredite. Tako tradicionalne filijale sve više preuzimaju edukativnu i savetodavnu funkciju, pružajući podršku klijentima da donesu najbolje finansijske odluke. Da ovaj trend ne zaobilazi ni Srbiju potvrđuju podaci da je broj klijenata kojima su u Erste Banci tokom 2018. godine odobreni onlajn krediti petostruko veći.

  Kako je saopšteno iz te banke, korišćenje digitalnih servisa proceduru podnošenja zahteva za kredit čini jednostavnijom i bržom, uz samo jednu posetu filijali prilikom potpisivanja ugovora u izabrano vreme. Klijenti Erste Banke, putem unapređene Ersteonline platforme, zahtev za keš ili refinansirajući kredit mogu podneti za samo 15 minuta, u bilo kom trenutku u toku dana nevezano za radno vreme.

  Direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste banci, Zorana Aleksić istakla je da podaci govore da je sve više klijenata koji zahteve za kredite podnose onlajn

  Kontakt sa bankom odvija se putem sajta ili mejla, a društvene mreže postaju redovni kanali komunikacije između potencijalnih klijenata i banke. Mogućnost da zahtev za kredit podnesu koristeći onlajn usluge u mnogome olakšava donošenje važnih finansijskih odluka, imajući u vidu da klijenti imaju vremena da u tu odluku uključe i svoje partnere i porodicu, u vreme kada njima to odgovara, kako bi pronašli najbolje rešenje. Trend povoljnih dinarskih kredita se nastavlja, pa klijenti kojima je potreban keš kredit ili su se zadužili pre nekoliko godina ovu priliku mogu iskoristiti da pod povoljnim uslovima dobiju kredit ili refinansiraju sve svoje obaveze, uz mogućnost isplate dodatne gotovine“, navela je Aleksić.

  Filijala i dalje ostaje mesto gde se klijenti mogu posavetovati sa bankarskim službenikom ili podneti zahtev ukoliko im tako više odgovara.

  Aktuelna ponuda Erste Banke za kredite u dinarima, klijentima je dostupna pod istim uslovima bez obzira na to da li se radi o keš ili refinansirajućim kreditima. Maksimalni rok otplate kredita je 95 meseci. Minimalni iznos kredita iznosi 50.000 dinara, dok je maksimalni iznos 3.000.000 dinara, u zavisnosti od kreditne sposobnosti i visine redovnih mesečnih primanja.

  Refinansirajuće kredite klijenti mogu iskoristiti za pokrivanje duga po kreditnim karticama, dozvoljenog prekoračenja, obaveza po lizing ugovorima, dok su neki od uobičajenih razloga za uzimanje keš kredita renoviranje stana, kupovina nameštaja, školovanje, zdravstvene usluge, kupovina ili popravka automobila.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE