Šta predsednik srpske skupštine peva 2021. na nacionalnoj frekvenciji? (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta predsednik srpske skupštine peva 2021. na nacionalnoj frekvenciji? (VIDEO)

  Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić poznat je kao političar koji voli da zapeva, te se ne libi da uzme mikrofon kad god mu se nađe u blizini.

  Za „domaću publiku“ u raznim emisijama toliko puta je otpevao pesmu „Miljacka“ da nema čoveka koji ne zna koja je Dačićeva omiljena pesma.

  Međutim, da neko ne bi pomislio da je Ivica Dačić „one-hit wonder“, podsetićemo da je sadašnji predsednik Skupštine Srbije različitim svetskim zvaničnicima i državnicima na uvce pevao razne pesme.

  Tako je predsedniku Turske Tajipu Redžepu Erdoganu zapevao pesmu „Osman aga“, u dalekoj Kini otpevao je „Tamo daleko“, u Parizu na svečanoj večeri Samita o Zapadnom Balkanu Eduju Rami je otpevao „O sole mio“ i „Santa Lučija“, a visokoj predstavnica EU Ketrin Ešton svojedvremeno je otpevao pesmu „Oprosti mi Katrin“.

  Međutim, nedavno je gostujući u jednoj emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom predsednik Skupštine Srbije ponovo iznenadio repertoarom i otpevao pesmu „Druže Tito mi ti se kunemo“.

  Podsetimo, lider SPS-a često, pogotovo u kampanjama, podseća da je predsednik ove partije nekada bio Josip Broz Tito, te da su oni naslednici Saveza komunista i Komunističke partije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE