Sredinom jula PRVI PUT U SRBIJI (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sredinom jula PRVI PUT U SRBIJI (VIDEO)

  Na različitim lokacijama u Beogradu se od 16. do 19. jula održava najveći događaj u oblasti preduzetničkog obrazovanja u Evropi, na kome se očekuje prisustvo više od 500 gostiju iz 36 zemalja, kao i visokih srpskih zvaničnika koji će dati svoju podršku promociji preduzetničkog duha mladih.

  Događaj organizuje mreža Junior Achievement u jednoj od zemalja članica, a ove godine ta čast je Srbiji odnosno organizaciji Dostignuća mladih, što je stvar prestiža i dobre reputacije unutar mreže.

  Učenička kompanija je najpoznatiji program globalne mreže Junior Achievement Worldwide koji se zasniva na principu „učenje kroz rad“ – učenici pod nazorom obučenih nastavnika mentora stvaraju kompaniju, razvijaju je i zatvaraju u toku jedne školske godine. Oni su sve vreme uključeni u razvoj i vođenje svojih kompanija, sa realnim proizvodima i uslugama, takođe im je omogućeno da zarađenim novcem sami upravljaju.

  Našu zemlju na takmičenju će predstavljati učenička kompanija „Groove Street” iz Pete ekonomske škole u Beogradu.

  Organizacija Dostignuća mladih u Srbiji već 13 godina sprovodi obrazovne programe iz oblasti preduzetništva u školama širom Srbije i deo je globalne mreže Junior Achievement Worldwide koja postoji od 1919. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: JA Europe

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE