Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srbija u vrhu po broju frilensera, novi GoWork prostor im otvara vrata (FOTO)

  Istraživanja pokazuju da se Srbija nalazi u samom svetskom vrhu po broju frilensera. Brojke variraju od one u istraživanju baziranom na podacima Svetske banke da ih je oko 25.000 pa do toga da ih u zemlji ima čak i 100.000, koliko tvrde poznavaoci prilika.

  Koja god da je brojka preciznija, svedoci smo da je frilensing svakako sve popularniji način radnog angažovanja, koji donosi fleksibilnost u pogledu organizacije radnog dana, vremena angažovanja, kao i prostora u kojem se rad obavlja i održavaju sastanci sa klijentima.

  Sa druge strane, razvoj tehnologija omogućio je da i mnoge klasične delatnosti više ne moraju da se odvijaju u unapred utvrđenom prostoru jedne firme, već taj rad može da bude fleksibilniji i da se odvija na daljinu.

  Zbog toga su sve popularniji co-working prostori u kojima mogu da rade pojedinci, manji timovi, ali i oni koji su pogodni za održavanje sastanaka, seminara i raznih drugih vidova edukacije.

  Ako vam je hitno potrebna kancelarija za sastanak

  Da bi jedan takav prostor mogao da odgovori različitim zahtevima i potrebama, morao bi da pruži potpunu fleksibilnost i bude na dostupnoj i atraktivnoj lokaciji.

  Takođe, veoma je važno da nudi sve od dodatnih usluga i da sve one budu u jedinstvenoj ceni, kao što je brz internet protok, tehnika za prezentacije, monitori za prezentacije, ali i ono što je u durgom planu – ali ne manje bitno – posluženje, urednost i besprekorna čistoća.

  Takav koncept od nedavno se može pronaći u centru Beograda na 74 kvadratna metra i potpuno fleksibilnim korišćenjem – može se iznajmiti ceo prostor, ali i svaki od pojedinčanih prostora zasebno.

  Vremensko korišćenje je takođe prilagođeno potrebama, pa se može iznajmiti na sat, po danu, ali i za ceo mesec.

   

  S obzirom na to da je u Beogradu konstantno trka za svakim slobodnim parking mestom, što nekada oduzima i previše vremena, prednost ovom prostoru daje upravo blizina garaže Obilićev venac. Ima sve što je potrebno za produktivan rad – blizinu centra, prijatnu atmosferu, ugodan ambijent, klimatizaciju, svu opremu za prezentacije, dobru WiFi konekciju i brz internet…

  Velika konferencijska sala može da primi 10-12 učesnika. Opremljena je  nameštajem koji može da se adaptira prema potrebi i monitorom od 55 inča.

  Manja konferencijska sala prima do 6 učesnika, a tu je i prostor idealan za skype konferencije ili sastanke, kada su vam potrebni mir, tišina i koncentracija.

  Detaljnije informacije se nalaze na sajtu (https://gowork.rs).

  Izvor: BIZLife

  Foto: GoWork

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE