Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Spoj vrhunske tehnologije i bezvremenog dizajna

  Kreiranje jedinstvenog iskustva je princip koji kompanija Miele neguje tokom svog postojanja. Svojim proizvodima, postavlja standarde u izdržljivosti, učinku, energetskoj efikasnosti, dizajnu i tehnološkim inovacijama. Prva je kompanija koja je koristila elektronske komponente na svojim aparatima i dijagnostiku pomoću računara.

  U vreme kada su drugi bili oslonjeni isključivo na mehaničke komponente, prvi su započeli implementaciju kućnih aparata u sisteme „pametnih kuća“. Miele je primer na koji se ugledaju druge kompanije u industriji, pa samim tim ne iznenađuje činjenica da su mnoge slavne ličnosti poput poznatog glumca Vila Smita, glumice Gvinet Paltrou i modnog dizajnera Tomija Hilfigera odlučili da svoje domove upotpune Miele uređajima.

  Kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj za rezultat ima neosporan kvalitet i kontinuirani napredak u izdržljivosti, racionalnoj upotrebi energije i jednostavnosti upotrebe. Sve one karakteristike po kojima je Miele prepoznat širom sveta najbolje su iskazane novom generacijom ugradnih uređaja ove kompanije.

  Svojom Generacijom 7000, Miele obnavlja kompletan asortiman ugradnih kuhinjskih uređaja, od klasičnih rerni i ploča, rerni na paru, aparata za kafu pa sve do mašina za pranje sudova. Uređaji su opremljeni i pametnom asistencijom uključujući kameru u rerni ili jedinstveni sistem TasteControl, koji sprečava da hrana zagori pri pečenju.

  U okviru Generacije 7000 predstavljena je i Miele mašina za pranje sudova G7000, prva na svetu koja, zahvaljujući jedinstvenom AutoDos sistemu, automatski dozira potrebne količine specijalno kreiranog praškastog granulata i to u zavisnosti od zaprljanosti posuđa.

  Izvor: PR tekst

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE