Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Spasimo hranu: Nacionalni dan davanja u Lidlu

  U susret Nacionalnom danu davanja koji se obeležava 9. oktobra, kompanija Lidl Srbija poziva sve svoje potrošače da se priključe kampanji „Spasimo hranu, spasimo humanost“ i akciji prikupljanja hrane za one kojima je ona najpotrebnija. Tokom vikenda, 9. i 10. oktobra, u odabranim prodavnicama Lidla u Šapcu, Zaječaru, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, svi potrošači koji budu želeli da podrže ovu akciju i doniraju hranu moći će da kupe namirnice i ostave ih na označeno mesto iza kasa.

  Na kraju vikenda, sve prikupljene namirnice preuzeće organizacije Crveni krst, Banka hrane, Humano srce Šapca, Federacija banaka hrane Srbije i SOS Dečija sela Srbija i biće iskorišćena za pomoć njihovim korisnicima.

  „Pozivamo potrošače da se priključe obeležavanju Nacionalnog dana davanja učešćem u ovoj akciji i da na jednostavan način pruže podršku ljudima kojima je potrebna pomoć. Čak i najmanja pomoć puno znači, posebno kada dolazi od srca. Dodatno, pored donacija potrošača, Lidl će obezbediti one namirnice koje budu nedostajale za pravljenje izbalansiranih paketa hrane“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

  Gradovi i Lidl prodavnice u kojima će, tokom 9. i 10. oktobra, biti moguće kupiti i donirati hranu su:

  • Beograd: Kneza Višeslava 61V i Tošin bunar 41
  • Novi Sad: Futoški put 48 i Bulevar vojvode Stepe 2
  • Niš: Vizantijski bulevar 47 i Blagoja Parovića 1B
  • Kragujevac: Kraljevačkog bataljona 42A
  • Zaječar: Čupićeva ulica 10A
  • Šabac: Vojvode Janka Stojićevića 1

  Ukoliko, pak, niste u mogućnosti da posetite naznačene Lidl prodavnice, a želite da doprinesete akciji, možete to učiniti i putem sajta www.spasimohranu.rs i to donacijom sredstava za kupovinu hrane koja će se u vidu paketa, kroz partnerske organizacije dostaviti ugroženim licima, 16. oktobra, na Međunarodni dan hrane.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Lidl

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE