Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vladimir Orlić

  SNS demantuje „praznu“ konferenciju: Novinari sedeli pored snimatelja

  Posle konferencije za novinare Srpske napredne stranke, čiji snimak je postao viralan jer se nije video nijedan novinar, oglasila se i vladajuća partija tvrdeći da sala nije bila prazna.

  Poslanik SNS Vladimir Orlić održao je konferenciju u sedištu stranke na kojoj je govorio kako „opozicione stranke planiraju izbornu krađu u aprilu, uz izazivanje haosa i krvorpolića, zahvaljujući pripremljenim lažima“.

  Na snimku Tanjuga, koji je konferenciju prenosio uživo, nije se videla nijedna novinarska ekipa, ali iz Srpske napredne stranke navode da su prisutni novinari sedeli pored svojih kolega snimatelja.

  Kada je završio izlaganje, kako se vidi na snimku Tanjuga, Orlić je rekao – „Izvolite ako vi imate neko pitanje. Ako nemate, hvala vam što ste bili na našoj konferenciji“.

  U tom trenutku snimatelj Tanjuga dao je široki kadar konferencijske sale, u kojoj se nije video nijedan novinar, tj sve stolice su bile prazne, nakon čega je Orlić izašao.

  SNS je na Tviteru napisao da su novinari sedeli pored kamermana, kao i da su bile prisutne kolege iz četiri redakcije.

  Na društvenim mrežama pojavili su se snimci kraja Orlićeve konferencije, a prazne stolice koje su se videle na snimku izazvale su mnoštvo komentara.

  Izvor: N1, 021

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE