Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hipernet

  Smart televizori uz Hipernet Duo i Trio pakete

  Novi korisnici Hiperneta od danas, uz Hipernet Duo i Trio pakete mogu da kupe i Smart TV uređaje na 24 mesečne rate. U ponudi se trenutno nalaze dva različita modela LG Smart TV uređaja, dijagonale 43 i 55 inča, a rata  mesečno iznosi 899 i 1399 dinara. 

  „Hipernet ponuda je sada zaokružena. Pored optičkog interneta, TV platforme i fiksne telefonije, sada su tu i uređaji, kako bi korisnici mogli da koriste sve prednosti digitalne televizije i novih tehnologija. Smart televizori omogućavaju instaliranje svake aplikacije koja se nalazi na Google Play Store-u, zahvaljujući modernom operativnom sistemu i opciji povezivanja na internet“, rekao je Slobodan Papak, menadžer segmenta fiksnih usluga u Yettelu.

  Smart TV uređaji omogućavaju korišćenje velikog broja  TV aplikacija,  i to sve uz visok kvalitet slike, kontrasta i boja.

  „Nakon dve godine na tržištu, baza korisnika konstantno raste i njihovo iskustvo je odlično. Pored raznovrsnog sadržaja, stabilnog optičkog interneta, od nedavno je lansirana i Smart TV aplikacija. Tako da je sada moguće i bez dodatnih uređaja, na modelima koji će biti u ponudi, gledati sadržaj dostupan na Hipernet platformi“, dodaje Slobodan.

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE