"Slikanje po zidu zatvorenih očiju"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Slikanje zatvorenih očiju,

  “Slikanje po zidu zatvorenih očiju”

  Održan neobičan performans umetnice Ružice Milovanović uz podršku Roma Company

  RMperformans22 – Slikanje zatvorenih očiju •IN CORPORE SANO• , održan je u nedelju u Galeriji No Concept uz ućešće više desetina radoznalih posetilaca. Ovaj neobičan i nadasve zanimljiv koncept umetnice Ružice Milovanović naišao je na veliko oduševljenje jer se u specijalnom ambijentu uz boje i posebnu muziku mogla osetiti prijatna atmosfera.

  Slikanje zatvorenih očiju je jedinstven koncept, čija je zamisao da se svaki od učesnika u potpunosti prepusti svojim osećajima i da ih iskaže u bojama sa povezom preko očiju, četkicama u rukama uz posebne muzičke tonove. Kroz priodni osećaj slobode, uz instrukcije umetnice, jedna preko druge, nizale su se kreativne kompozicije učesnika.

  "Slikanje zatvorenih očiju"

  “Slikanje zatvorenih očiju”

  „Iza sebe imam lepu i dugu karijeru fotografa, dok je slikanje moja pasija. Život živim kroz umetnost, a Slikanje zatvorenih očiju je izum koji ljudima menja sopstvenu percepciju. Nešto rečima neobjašnjivo. Ovaj osmočasovni RMperformans je za mene rekord sopstvenih granica. I dok se moji utisci i emocije još uvek slažu kao kockice, osmeh u duši je veliki jer su reakcije učesnika fantastične. Svi su oduševljeni, srećni i bez teksta ali sa punim srcem.“, izjavila je Ružica Milovanović.

  RMperformans22 - Slikanje zatvorenih očiju •IN CORPORE SANO•

  RMperformans22 – Slikanje zatvorenih očiju •IN CORPORE SANO•

  Specijalnu zahvalnost za uspešnu realizaciju ovog Performansa, dugujemo našim prijateljima I saradnicima, Roma Company koja je obezbedila i donirala neophodan materijal za slikanje po zidu, ateljeu umetnice 31st House of ART iz kog izlaze sve njene ideje, No Concept Galeriji koja je nesebično otvorila vrata svog magičnog prostora, Adidas čiji je brend od samog starta uz Ružicu, Studio Tufna čije su biljke plenile prostorom, DAIRE haljine su se postarale da Ružica bude lepršava kao vila, Vinariji Deurić čiji se domaći sok od jabuke prepričava, Zdravo Ljubavi kokos kuglice su bile tu da osveže ljude nakon Performansa i Kotaway brend.

  Oslikavanje zida

  Oslikavanje zida

  „Roma Company veoma rado podržava projekte u kojima se promovišu kultura i umetnost kroz kreativne i neobične pristupe. Trudimo se da ulaganjem u ovakav i projekte slične sadržine, pošaljemo poruku o značaju podrške umetnosti kroz lokalnu zajednicu u kojoj naša kompanija posluje“, izjavila je Jelena Anđelković, menadžer za komunikacije u Roma Company.

  Projekat ‚‚Slikanje zatvorenih očiju •IN CORPORE SANO• RMperformans22” naišao je na veliko interesovanje pristunih posetilaca i učesnika te u iščekivanju novog performansa ostaje nam da uživamo u sumiranju utisaka i vizuelnog uživanja u slikama ovekovečenim prethodnog vikenda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beni Gaši

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE