Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sjajna ideja jedne majke: TRAKE za sigurnosni POJAS koje će POMOĆI DECI širom sveta (FOTO)

  Natali Bel, mama iz Australija, pokrenula je biznis pod nazivom Personalizovano od Nat u okviru kojeg pravi personalizovane predmete od kojih je većina namenjena za roditelje i decu. Odlučila je da napravi jednostavnu belu traku za sigurnosni pojas na kojoj su jasnim, podebljanim slovima ispisana različita upozorenja, ali sva veoma važna.

  Naime, svrha ovih traka je da upozore hitnu pomoć, ako dođe do saobraćajne nezgode, na različite zdravstvene tegobe dece.

  „Uvek se pitam šta bi se desilo da sam u automobilskoj nesreći sa ćerkom u kolima i da nisam bila u stanju da upozorim lekare da moja ćerka ne može da ide na MRI zbog toga što ima kohlearni implant. Sada više ne moram da brinem o tome sa ovim trakama za pojas. One se mogu napraviti za bilo čije zdravstvene potrebe i upozorenja koja će lekari moći da vide, ako niko ne može da im kaže“, objavila je Natali Bel na Fejsbuku.

  Ove trake mogu lako da se pričvrste na sigurnosni pojas ili na druga mesta poput školskih torbi. Natali nudi trake za različite zdravstvene probleme dece poput autizma, dijabetesa, s nekim natpisima koji ukazuju na to da je dete nemo ili da može da odbije pomoć.

  Natali ističe i da, za razliku od medicinskih narukvica koje nose ljudi sa zdravstvenim problemima, trake su veoma vidljive i ne mogu se lako prekriti odećom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixels

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE