Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sergej Trifunović: Krivična prijava samo u tabloidu

  Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije „Podrži život“, a prenosi N1.

  Protiv Trifunovića je krivičnu prijavu pokrenuo „Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost“ iz Trstenika.

  „Prijavu protiv mene podneo je tabloid, najviša instanca ove zemlje, vrhovni sud…Ministar koji nije hteo da dođe danas ovde, Lončar, je u parlamentu shodno situaciji i političkoj ozbiljnosti koju svaki ministar mora da ima, izneo neke svoje optužbe na osnovu pisanja tabloida“, kazao je Trifunović

  Ova organizacija iz Trstenika nema nikakve veze sa organizacijom Transparentnost Srbija.

  Prema rečima Trifunovića, iza „Transparentnosti“ koja je, kako tvrde, podnela krivičnu prijavu, stoji „izvesni Mario Spasić“.

  „Koji je do pre tri dana bio član SNS-a…On je podneo krivičnu prijavu, opet u tabloidu“, kaže Trifunović i dodaje da je razgovarao sa svojim advokatom koji mu je rekao da krivična prijava ne postoji.

  „Ne verujem da će ona uopšte doći, tužilac mora da podnese prijavu, pa da se istraži da li ima osnova za prijavu, pa da se saslušaju podnosioci. Mario se, mislim, neće mrdati“, rekao je Trifunović.

   Trifunović kaže da je za 4,5 godina postojanja, fond „opslužio oko 80-oro dece i spasio šest dečijih života“.

  „Pritom je vrlo često prihvatao slučajeve koje fond koji vodi Zlatibor Lončar odbijao“, dodao je Trifunović.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE