Sedam aplikacija koje pomažu kada se internet uspori

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sedam aplikacija koje pomažu kada se internet uspori

  Kad treba na brzinu doći do informacije ili nešto obaviti, a internet veza je slaba, tada treba pozvati u pomoć neku od ovih sedam aplikacija za android, piše Tportal, a prenosi N1.

  Google Go

  Google Go je perolaka (pet megabajta) verzija dobro poznate Googleove aplikacije za Android koja će vam pomoći pri surfovanju webom kad imate posla s niskopropusnom vezom. Dolazi s ugrađenim glasovnim upravljanjem koje ne treba visokobrzinsku internet vezu, a u postavkama možete namestiti dodatni jezik, kao i manju potrošnju podataka.

  Datally

  Datally je Googleov alat za praćenje i upravljanje podacima, podržan veštačkom inteligencijom. Omogućava praćenje korišćenja podataka, blokiranje aplikacija i servisa koji “žderu” podatke, kao i prikaz obližnjih Wi-Fi mreža.

  Opera Max

  Opera Max je besplatna usluga virtualne privatne mreže (VPN) osmišljena kako bi smanjila potrošnju podataka. Radi uštede, internet promet koji nije enkriptovan biće preusmeren na Operine web servise i algoritme pre nego što se nađu na vašem uređaju.

  Facebook Lite

  Facebook Lite je perolaka verzija Facebookove aplikacije za Android koja nudi gotovo sve osnovne funkcije, osim streaminga uživo, upravljanja grupama i stranicama i još njih par. Stizaće vam sva obaveštenja i chat.

  Messenger Lite

  Messenger Lite je perolaka verzija istoimene Facebookove aplikacije, dobra alternativa i kad niste na slaboj mreži. Nema oglasa i promocija, nema Stories i chatbotova. Samo vi i ljudi s kojima “brbljate”.

  YouTube Go

  YouTube Go je verzija popularne Googleove aplikacije za preuzimanje i deljenje videa kojoj nije potrebna brza internetska veza.

  NetGuard

  NetGuard je funkcijama bogata aplikacija za firewall koja će vam dati punu kontrolu nad time koja aplikacija ili servis koristi vašu internet vezu.

  I savet: uključite štedljivi način rada u vašem pretraživaču

  Bez obzira koristite li kao web pretraživač Google Chrome, Operu Mini ili Mozillin Firefox za Android, u svakom ćete naći štedljivi režim rada. Uključite ga i uštedite do 50 odsto na prometu podataka dok surfujete.

  Izvor: Tportal.hr, N1

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE