Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SBB: Do kraja aprila očekujemo preuzimanje IKOM-a

  Kompanija SBB saopštila je da očekuje da će do kraja aprila završiti preuzimanje IKOM-a i da će ispuniti sve zahteve Komisije za zaštitu konkurencije.

  SBB navodi da će integracija mreže biti završena tokom 2017. godine i da će korisnici blagovremeno biti obavešteni o daljem toku ovog procesa.

  Kao vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije u Srbiji, SBB će preuzimanjem kablovskog operatora IKOM njegovim korisnicima obezbediti pristup savremenim servisima koje ima u svojoj ponudi“, piše u saopštenju.

  Komisija za zaštitu konkurencije Srbije saopštila je danas da je uslovno odobrila da SBB preuzmu Interaktivne kablovske objedinjene mreže – IKOM.

  SBB je septembra 2016. godine potvrdio da je kupio IKOM i naveo da će tim preuzimanjem postati jedan od najvećih telekomunikacionih operatera u jugoistočnoj Evropi. Ta kompanija je u vlasništvu američkog investicionog fonda KKR i vodeći je operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije. IKOM u Srbiji posluje više od 10 godina i osim osnovnog i digitalnog paketa kablovske televizije nudi i kablovski internet i fiksni telefon.

  Izvor: Beta

  Foto: SBB

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE