Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Samsung Design Studio – online platforma za dizajniranje unikatnog Bespoke frižidera

  Kompanija Samsung Electronics i Bespoke frižideri, sa svojim inovativnim dizajnom, dobitnici su zlatne nagrade na International Forum (iF) Design Award 2020, kao i srebrne nagrade i priznanja Best-in-Show na International Design Excellence Awards (IDEA) 2020. Kada je reč o dizajnu ovih frižidera, predstavljena je i platforma Samsung Design Studio, u okviru koje korisnici dizajniraju unikatni frižider prema ličnim preferencijama.  

  Interno istraživanje kompanije Samsung Electronics pokazalo je da 39% evropskih potrošača svoj dom doživljava kao mesto u okviru koga izražavaju svoj lični stil, dok 22% korisnika smatra da je dizajn uređaja i nameštaja ključni faktor prilikom kupovine – važniji sada nego pre pandemije. Upravo zbog toga, globalno lansiranje Bespoke frižidera kompanije Samsung Electronics pokrenulo je potpuno novo poglavlje funkcionalnih i pametnih kućnih uređaja. Inovativan dizajn Bespoke hladnjaka omogućio je personalizaciju boja, materijala i modula za savršeno uklapanje u svaki životni stil, a zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama čuvanja namirnica postao je praktičan svakodnevni asistent u svačijoj kuhinji. Zbog izuzetno pozitivnih reakcija i odličnog dizajna, Bespoke frižider osvojio je i prestižne nagrade za dizajn – zlatna nagrada na International Forum (iF) Design Award 2020, kao i srebrna nagrada te priznanje Best-in-Show na International Design Excellence Awards (IDEA) 2020.

  „Prošlo je vreme kada su se dizajnirali kućni uređaji istog standarda, a pravi dokaz su Bespoke frižideri koji teže personalizovanom dizajnu i zadovoljavaju individualne potrebe korisnika. Kako se navike korisnika menjaju iz dana u dan, upravo su Bespoke frižideri tu da ispune i najzahtevnije potrebe, gde osim što svojom tehnologijom štede vreme i čuvaju namirnice, omogućavaju i pravu transformaciju enterijera prema svačijem ukusu“, izjavio je Harry Choi, Head of Design for Digital Appliances at Samsung Electronics.

  Osim revolucionarnog frižidera, Samsung je kreirao i digitalnu platformu Bespoke Studio[1]. Reč je o alatu koji omogućava dizajniranje i kupovinu frižidera po meri, što znači da svaki korisnik odabirom željenog modela, materijala i boje ima mogućnost da kreira svoj Bespoke frižider sa potpisom. Zahvaljujući ovoj tehnološkoj inovaciji, korisnici putem virtuelnog doživljaja mogu da vide koja će kombinacija frižidera najbolje da pristaje enterijeru njihove kuhinje.

  „Srž filozofije Bespoke frižidera je stvaranje doživljaja koji su prilagođeni svakom korisniku, a uz Bespoke Design Studio korisnici iz udobnosti sopstvenog doma mogu da biraju između različitih kombinacija modula, ploča, boja i materijala kako bi stvorili svoj idealni frižider. Takođe, njihove kreacije na interaktivnoj platformi zrače velikom dozom inspiracije čime pružaju nove kreativne ideje za dizajn budućih Bespoke frižidera“, izjavila je Evelyn Kim, Head of Consumer Marketing for Digital Appliances at Samsung Electronics.

  [1] Dostupnost Samsung Bespoke Studio digitalne platforme zavisi od tržišta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE