Samo u Tehnomaniji novi Haier brend

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Samo u Tehnomaniji novi Haier brend

  Premium brend svetskih razmera odnedavno je stigao u našu zemlju. U pitanju je Haier – novi brend atraktivnog dizajna, koji se izdvaja po svojoj inovativnosti i kvalitetu, a od sada se može pronaći samo u Tehnomaniji.

  Poznat i cenjen brend Haier nam na tržište dolazi sa odabranim asortimanom iz kategorija veš mašina i rashladne tehnike, koji su po svojim karakteristikama vodeći u svetu. Već 12 godina za redom, ovaj brend predstavlja broj jedan po količini prodatih velikih kućnih aparata, prema izvoru Euromonitor international, 2021.

  Ono što Haier brend izdvaja na našem tržištu, pored sofisticiranog dizajna i odličnog kvaliteta, jeste i konstantno usavršavanje. Pored toga, Haier uređaje odlikuje inovativna tehnologija i fenomenalne performanse.

  Izuzetno smo ponosni što se u bogatom asortimanu naših premium brendova od sada mogu pronaći i Haier uređaji. Potrudili smo se da ovaj brend kupcima predstavimo na najbolji način, što smo u našoj kompaniji i postigli fenomenalnim experience zonama u našim odabranim premium objektima. Dolazak brenda potkrepljen je istraživanjem tržišta, a sve u cilju da odgovorimo potrebama, željama i očekivanjima svih naših potrošača.“, rekao je Bojan Filipović, izvršni direktor marketinga.

  Samo u Tehnomanija objektima i online prodavnici možete saznati više o ovom brendu i odabrati nešto od fenomenalnog asortimana, a specijalno u periodu do 1. juna 2021. možete registrovati svoj uređaj u roku od 30 dana od dana kupovine i ostvariti garanciju od sedam godina, kao i 15 godina garancije na inverter kompresor kod frižidera ili Direct motion motor kod mašina za veš.

  Više o ponudi uređaja i o njihovim karakteristikama možete pogledati klikom na www.tehnomanija.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE