Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

  Pod sloganom Kupiš danas, voziš sutra drugi Sajam korišćenih vozila održaće se u Beogradu, u periodu od 2. do 5. juna u beogradskoj Štark Areni

  Sajam automobila u Beogradu tek što se završio, a glavni grad Srbije po drugi put otvara vrata i “Sajmu korišćenih vozila”. Sajam se ove godine održava od 2. do 5. juna, u beogradskoj Štark Areni pod sloganom “Kupiš danas, voziš sutra”.

  Čini se da automobilska industrija i dalje nije prevazišla probleme u proizvodnji koji su se pojavili već na samom početku pandemije. Stoga se na isporuku mnogih brendova novih putničkih vozila i danas čeka duže od godinu dana. Vozila koja su dostupna odmah za isporuku gotovo da ne postoje.

  „Kupiš danas, voziš sutra – to je slogan ovogodišnjeg sajma koriščenih vozila. Kompletna organizacija sajma ovim sloganom želi da pošalje snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila izložena na istom odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja.” – kaže Filip Mrlješ, osnivač sajma.

  Sajam korišćenih vozila je nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenih vozila starosti od 1 do 6 godina. Samim tim, očekuje se da će sva izožena vozila biti najbolja moguća, a verovatno i jedina alternativna rešenja za kupovinu novog vozila.

  „Ovogodišnji sajam korišćenih vozila odlikovaće dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 EUR u odnosu na prošlu godinu. Kompletna organizacija sajma se potrudila da posetiocima obezbedi najkvalitetniju moguću ponudu, time što je na sajmu okupila gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću. Garancije koje kupci dobijaju prilikom kupovine nekog od vozila sa sajma, iz godine u godinu, sve su sličnije onima koje dobijaju kada kupuju novi automobil.“ – zaključuje Mrlješ.

  Osim korišćenih vozila, dobar deo izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila. Većinom će to biti ona koja su raspoloživa za isporuku u najkrajećem vremenskom periodu, poručuju iz organizacije.

  Quad vozila

  Quad vozila

  Kupci će na sajmu moći da pronađu i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, “body kitova”, dodatne opreme, servisa, elektro punjača i svih ostalih delatnosti koje se na bilo koji način naslanjaju na automobilsku industriju. ATV/Quad vozila i motocikli će i ove godine biti poseban deo ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika što je i logično jer je za njih sezona nabavke uveliko počela.

  Kao i prethodne godine i ove godine su događaj podržali “NIS & Gazprom NEFT“, sajt polovniautomobili.com, CA-Leasing i CA-Banka, Auto1 group i mnoge druge kompanije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Sajam korišćenih vozila

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE