Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Necker ostrvo, Ričard Branson

  Sada možete provesti praznike na privatnom ostrvu slavnog biznis mogula: Evo koliko košta taj luksuz

  Jeste li ikada poželeli da prošetate u cipelama Ričarda Bransona? A šta kažete na šetnju njegovom privatnom plažom? Naime, ovaj poslovni mogul poziva ljude da posete ostrvo Necker, njegovo poznato privatno ostrvo u Karibima. Sir Branson obično ima prijatelje i porodicu koji borave na ostrvu tokom praznične sezone ili iznajmljuje celo ostrvo za više od 100.000 dolara.

  Ipak, ove godine, Sir Branson i njegov tim na ostrvu Necker šire ponudu. Naime, za boravak od 18. do 25. novembra i od 11. do 20. decembra, cene noćenja počinju od 5.400 dolara po sobi, dok će za noćenje u periodu od 20. do 26. decembra trebati izdvojiti najmanje 5.850 dolara. Na ostrvu su ukupno dostupne 24 sobe.

  “Na ostrvu Necker želimo da svaki gost ode od nas sa osećajem da je otkrio sopstveni privatni delić raja – postoji nivo ekskluzivnosti, personalizacije i opuštene luksuznosti koju nećete pronaći nigde drugde na svetu”, kaže Dejms Bason, generalni direktor Necker ostrva, piše CNBC, prenosi Poslovni dnevnik

  Samo ne za Božić

  “Cena uključuje smeštaj, sve obroke i piće, povratne brodske transfere sa aerodroma, vodene sportove, dečje aktivnosti i još mnogo toga.

  Jedino pravilo je da nisu dopušteni odlasci na Badnji dan ili na Božić.

  “To je jedno od najdražih perioda u toku godine i pruža turistima priliku da praznike proslave na način koji je podjednako poseban kao i samo ostrvo Necker”, kaže Bason.

  Ponudu su obogatili raznim aktivnostima poput ‘Olimpijade na plaži’ pod nazivom ‘Grinched’, posetom Daeda Mrazu, balovima sa temom Krcka Oraščića i sa još mnogo toga.

  Bason dodaje da se nada kako će ta iskustva omogućiti gostima “stvaranje posebnih uspomena, na način karakterističan za ostrvo Necker”. Osim aktivnosti prilagođenih odraslima, Necker će takođe nuditi aktivnosti za decu poput vođenih interakcija sa divljim životinjama, izrade piratskih šešira pa čak i kulinarskih kurseva.

  Godine 1976, šest godina nakon osnivanja Virdžin Grupe, tada 28-godišnji Branson kupio je ostrvo Necker za 120.000 dolara. Lokalna vlada odobrila je prodaju uz uslov da se na ostrvu razvije odmaralište u roku od četiri godine. Tri godine i deset miliona dolara kasnije, Branson je otvorio Necker i za goste.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE