Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  RUSKI MEDIJI: Ne idite u Crnu Goru!

  Nakon što je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov prošle nedelje izjavio da Crna Gora ulaskom u NATO „žrtvuje“ svoje ekonomske odnose sa Rusijom, na ruskim državnim televizijama emitovane su reportaže čija je poruka da Rusi ne treba da posećuju Crnu Goru.

  U prilogu o „Jednom koraku Crne Gore od NATO“, uoči ratifikacije ulaska Crne Gore u tu vojnu alijansu u američkom Senatu, državni televizijeski kanal Rusija navodi da u Crnoj Gori danas „žestoko potiskuju protivnike ulaska u NATO“ i da je to „već uticalo na investicionu klimu“.

  „Ruski biznis napušta zemlju, turizam nazaduje, a oslobođeno mesto veoma brzo zauzima kriminal. Gubimo Crnu Goru“, navodi se u prilogu TV Rusija.

  U reportaži se navodi da je Budva još nedavno bila „raj za ruske investitore, ali da je politika crnogorskih vlasti prema Rusiji počela da se menja, zbog čega je cela turistička zona Crne Gore pala u tešku depresiju“.

  „Zbog jačanja kriminala, čak ni sami Crnogorci ne savetuju svojim prijateljima da dolaze. Čiste plaže ovde su retkost. Povećanje kriminala i rast rusofobije neće povećati želju ruskih turista da je posete“, navodi se u reportaži.

  TV Zvezda, glasilo ruskog Ministarstva odbrane, 25. marta je objavila repotažu „Kriminal, minska polja i infektivne bolesti: Zašto Crna Gora postaje opasna za turiste“, prenose VIJESTI.

  Izvor: Vijesti

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE