Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rusi uzvraćaju udarac SAD – trka za prvi FILM U SVEMIRU

  Svemirska agencija Roscosmos, ruska televizijska kuća Channel One i filmska producentska kuća Yellow, Black and White, uskoro bi trebalo da objave javni poziv za kasting prvog igranog filma koji će biti snimljen u svemiru.

  Za razliku od NASA-e i američkih filmskih producenata iz Holivuda koji bi teli da se u svemiru snimi film s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, Rusi traže glumicu koja će tumačiti glavnu ulogu.

  U vesti koju donosi ruska novinska agencija TASS, navodi se da su ruska svemirska agencija i producentske kuće dugo razmatrali dva scenarija za film koji će biti snimljen na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Jedan je uključivao dvoje glumaca-kosmonauta, muškarca i ženu, dok je za drugi potrebno u svemir lansirati samo glumicu.

  Nakon dugotrajnih rasprava, odlučeno je da bi ženski glavni lik bio dosta prihvatljiviji za snimanje filma, pa će za kasting moći da se prijavljuju isključivo pripadnice lepšeg pola.

  Što se radnje filma tiče, ona se za sada još uvek drži u tajnosti, ali je poznato da je reč o svemirskoj drami s radnim naslovom „Challenge“ (Izazov) i da bi snimanje trebalo da počne u jesen 2021. godine.

  TASS kaže da će uz glumicu odabrati i njenu dublerku i da morati da prođe trening u školi za kosmonaute, a za let u svemir će morati da dobije dozvolu od letačke komisije Roscosmosa.

  Takođe navode da će uz glumicu u svemir putovati i reditelj Klim Shipenko, koji to nije demantovao, ali je rekao da bi voleo da snimi film u svemiru.

  NASA pregovara sa Tomom Kruzom: Film u SVEMIRU nova „NEMOGUĆA MISIJA“

  Izvor: Vidi.hr

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE