Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rok za turističke vaučere se produžava do 30. novembra

  Vlada Srbije usvojila je izmenu Uredbe o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije, kojom se produžava rok za korišćenje dodatnih vaučera do 30. novembra ove godine.

  Odluka je, kako je navedeno u saopštenju, doneta zbog velikog interesovanja grđana i otežane mogućnosti da rezervišu smeštaj do prvobitno navednog datuma.

  „Imajući u vidu da vaučeri u vrednosti od 5.000 dinara, imaju rok korišćenja do 30. novembra 2022. godine, izmenom se omogućava i jednak rok korišćenja i za korisnike vaučera u opticaju od 10.000 i 15.000 dinara“, navedeno je u saopštenju.

  Vlada je donela i izmenjenu Odluku o privremenom ograničenju izvoza osnovnih poljoprivredno prehrambenih proizvoda, bitnih za stanovništvo kojom se izvoz ulja omogućava privrednim subjektima koji su registrovani za delatnost proizvodnje ulja, imajući u vidu da žetva suncokreta počinje sredinom avgusta, pa je neophodno da se rasterete skladišni kapaciteti.

  Na sednici je doneta odluka o upućivanju jednokratne novčane pomoći Demokratskoj Republici Sao Toma i Prinsipe u iznosu od 100.000 američkih dolara, a u cilju otklanjanja posledica katastrofalnih poplava koje su pogodile ovu prijateljsku zemlju.

  Izvor: Beta

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE