Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications, tim Reprezentacija pobednik takmičenja KAKTUS Talents Award

  Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, pobednik je ovogodišnjeg petog takmičenja Kaktus Talents Award.

  Ana Zlatanov i Kristina Belomarković, tim Reprezentacija, (Powerd by DExpress) odnele su ubedljivu pobedu u konkurenciji od čak 20 agencija.

  Tema ovogodišnjeg takmičenja bila je veoma aktuelna i od velikog značaja, a odnosila se na mentalno zdravlje. Mladi talenti pokazali su svoju kreativnost i inovativnost u okviru kategorije Kreativna upotreba medija i imali su zadatak da odgovore na brief udruženja LiceUlice u roku od 48 sati.

  „Veoma smo srećni zbog pobede našeg kreativnog tima na takmičenju Kaktus Talents u zaista oštroj konkurenciji od 20 talentovanih i motivisanih timova, i to iz dva razloga.

  „Na prvom mestu jer je zadatak ovogodišnjeg takmičenja bio društveno odgovorna kampanja na temu mentalnog zdravlja, koje je prema mom mišljenju jedno od najvažnijih pitanja u našoj zemlji u ovom trenutku ogromnih tenzija i sveprisutnog stresa. Sa druge strane, nagrada za mlade talente na festivalu integrisanih komunikacija, i to sa imperativom kreativne upotrebe medija, je neka vrsta dokaza da je agencija Represent Communications na pravom putu što se tiče našeg dugoročnog strateškog opredeljenja za integrisane komunikacije, kreativnost i rad sa mladim, talentovanim ljudima. Ponosni smo na naše Anu i Kristinu, ili možda bolje da kažem, tim ‘Reprezentacija'“, izjavio je kreativni direktor Represent Communications-a, Vladimir Ćosić.

  Ovogodišnji žiri Kaktus Talents Award činilo je 15 uglednih profesionalaca iz kompanija, kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije, kao i predstavnik udruženja PROSTOR.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Represent

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE