Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Regionalna konferencija o modernizaciji javne uprave 6. i 7. oktobra

  Regionalna konferencija o modernizaciji javne uprave biće održana u onlajn formatu 6. i 7. oktobra, uz učešće ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marije Obradović.

  Na događaju će učestvovati i Кarin MekDonald, šefica Odeljenja za razvojnu saradnju Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju, Fransin Pikap, stalna predstavnica Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), ministri iz zemalja regiona, kao i izvršni direktor komunikacija u Vladi Ujedinjenog Кraljevstva Velike Britanije i Severne Irske.

  U okviru konferencije biće održano pet panela i šest radionica, na kojima će se razgovarati o komunikacijskim izazovima i primerima dobre prakse digitalizacije javnih uprava regiona.

  Regionalnu konferenciju o modernizaciji javne uprave organizuje Nacionalna akademija za javnu upravu u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a događaj se realizuje u okviru projekta „Obuka za državnu službu za 21. vek u Republici Srbiji“, koji finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

  Svi zainteresovani mogu pratiti događaj nakon što se registruju putem linka: https://bit.ly/PrijaveZaКonferenciju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ministarstvo državne uprave

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE