Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  RBS kampus – mesto novih poslovnih susreta

  Rome Business School Belgrade poslovna škola prepoznata po izuzetno kvalitetnom i inovativnom Executive MBA programu svečano je sinoć otvorila svoj kampus u centru Beograda, u prisustvu brojnih gostiju iz sveta biznisa i medija. U najsavremenije opremljenom prostoru od preko 400 kvadratnih metara na Terazijama, gostima se obratila Rajka Šinik Vulić, direktorka Rome Business School Belgrade.

  „Mi verujemo da je 21. vek, vek znanja, razmene informacija i umrežavanja. Zato je misija naše škole da sa jedne strane ponudimo mogućnost što kvalitetnije edukacije poslovnih ljudi i na taj način daljem razvoju i napretku ekonomije, pa i društva u našoj zemlji i regionu, ali i da postanemo mesto poslovnog umrežavanja, poslovnih susreta, razmene ideja i iskustava“, izjavila je Šinik Vulić. Ona je podsetila da je prva generacija Executive MBA programa krenula prošle godine, a da je trenutno u toku upis nove generacije koja kreće u novembru.

  Rome Business School Belgrade je  međunarodna poslovna škola sa sedištem u Beogradu i pridruženi je član Rome Business School u Italiji koja poseduje brojne međunarodno priznate akreditacije. Škola posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji i profesionalnom usavršavanju menadžera i budućih lidera. Kroz 16 modula pažljivo koncipiranog programa polaznici Executive MBA programa imaju priliku da sa svetski eminentnim predavačima i konsultantima prođu i savladaju sve tajne i tehnike koje su neophodne za uspešno upravljanje kompanijom u savremenom svetu. Polaznici po završetku RBS škole dobijaju dve diplome: Rome Business School u Italiji i VIU međunarodnog Univerziteta iz Valensije, kao i 60 ESBP (Evropskog Sistema Prenosa Bodova) poena po  Bolonjskoj deklaraciji.

  Rome Business School je član međunarodne mreže PlanetaFormacion y Universidades.  Ova međunarodna mreža visokog obrazovanja obuhvata 23 obrazovne institucije širom Španije, Andore, Francuske, Italije, Severne Afrike, Sjedinjenih Američkih Država i Kolumbije. Svake godine, više od 100.000 studenata iz 114 različitih država prođe obuku u našim poslovnim školama, univerzitetima i specijalističkim visokim školama koje nude kontinuirano obrazovanje i centre za stručnu obuku.

  Za više informacija posetite: www.rbs.mba

  Izvor: BIYLife

  Foto: RBS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE