Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kontrast

  Razvijte ličnost, pobedite slabosti, prebrodite krize uz Kontrastove pakete knjiga

  Pre početka leta Kontrast vam preporučuje da se osnažite svetskim bestselerima koji će vam pomoći da razvijete svoju ličnost, suočite se sa vlastitim slabostima, prebrodite krize i naučite da prepoznajete i koristite tehnike za postizanje zacrtanih životnih ciljeva.

  Iz Biblioteke popularne psihologije Kontrast izdvaja pakete knjiga koji su na www.kontrastizdavastvo.rs na stalnoj akciji od 30 odsto popusta.

  Komplet knjiga Roberta Grina obuhvata četiri njegova najpoznatija dela: „48 zakona moći”, „33 strategije ratovanja”, „Umetnost zavođenja” i „Majstorstvo”. Sva četiri naslova su svetski bestseleri u kojima slavni autor sažima zaključke vekovima duge istorije proučavanja ljudskih odnosa i moći kao presudnog parametra društvenog poretka.

  „Zakoni ljudske prirode” Roberta Grina uče nas kako da kontrolišemo svoje emocije, kako da bolje tumačimo tuđe namere, kako da razvijemo empatiju i stavimo je u službu svojih ciljeva, kako da prozremo maske i promenimo negativne obrasce u svom ponašanju. Robert Grin je američki autor i govornik koji je postao poznat po svojim istraživanjima zakona moći i strategija zavođenja.

  Komplet od dve knjige koje koriste učenja slavnih filozofa u procesu psihoterapije pomažu nam da se bolje nosimo sa sobom i svetom oko sebe.

  U knjizi „Sokrat, za vremena kriza i katastrofa” autor Žan-Luj Sijani, francuski filozof i novinar, zastaje pred krizom savremenog doba – sred sveprisutnih i preplavljujućih osećanja tuge i straha, nadiruće anksioznosti i poljuljanog razuma – i pokušava da razbistri misao i pronađe koordinate sa kojih se iznova može funkcionisati u vrtlogu osećanja modernog čoveka. „Doktor” Sokrat nas uči kako ne potonuti u strahove i tugu već povratiti volju za život.

  Iz iste edicije podsećamo vas i na popularnu knjigu „Marko Aurelije, stoička filozofija i savremeni svet”. Svojevrsni priručnik o tome „kako razmišljati kao rimski imperator” vodi čitaoce na transformativno putovanje kroz život Marka Aurelija, prateći ga od njegove mladosti na Hadrijanovom dvoru – gde se našao pod okriljem nekih od najboljih filozofa tog doba – do njegove uloge cara najveće imperije u istoriji sveta. Kako pratiti lične vrednosti? Kako pokoriti želju? Kako podnositi bol? Kako se osloboditi straha? Kako savladati bes?

  Sajmon Sinek je jedan od najtraženijih motivacionih govornika na svetu. Sinek je tvorac koncepta „zlatni krug”, baziranog na akcentovanju jasnosti, disciplinovanosti i doslednosti u radu i životu. Svoje tvrdnje autor zasniva na zapažanju da smo najčešće opterećeni time ŠTA radimo i KAKO to radimo, da često zaboravimo ZAŠTO to radimo. Njegov bestseler prvenac – „Počni sa zašto” – prate njegovi novi naslovi: „Lideri jedu poslednji”, „Beskrajna igra” i „Nađi svoje zašto”.

  U knjizi „Šta radite sa svojim životom” mudrac uspeva da poljulja sve stabilne koordinate koje pred pojedinca postavljaju različiti autoriteti, ostajući pritom i sam u ravni sagovornika, konstantno zapitan nad ključnim pitanjima sopstva i bića, ali i ljubavi, želje, nagona, intelekta, usamljenosti, dosade. Krišnamurtijevi (raz)govori prikupljeni u knjizi „Prva i poslednja sloboda” čitaoca vraćaju do početnih pitanja o biću, strahu, želji, seksu, nadi, veri, prirodi sopstva, odnosu misli i mislioca, ali ne nudeći odgovore sa pozicije sveznanja, već provocirajući samootkriće i autorefleksiju. 

  Knjige možete poručiti na www.kontrastizdavastvo.rs.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: Kontrast

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE