Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rajiceva SC

  RAJIĆEVA Shopping Center u misiji Humanih srca donirala 400.000 RSD

  Povodom 5. rođendana Rajićeva Shopping Center je u saradnji sa BURO. medijskom platformom organizovala licitaciju umetničkih modnih fotografija Danila Pavlovića, sa jednim i jasnim ciljem – da sva prikupljena novčana sredstva donira u humanitarne svrhe kroz Fondaciju Humana srca i pomogne onima kojima je pomoć neizmerno potrebna za lepši i kvalitetniji život.

  Processed with VSCO with al3 preset

  Prikupljen novčani iznos od licitacije modnih fotografija i donacije Rajićeva Shopping Center-a, 400.000 RSD je uz veliku ljubav donirano za potrebe kvalitetnijeg funkcionisanja Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“ iz Banje Koviljače i njenih korisnika, koju čine deca i omladina sa smetnjama u razvoju bez roditeljskog staranja.

  Nakon posete ovoj ustanovi, koja postoji od 1983. godine i razgovora sa decom koja svoje dane provode u domu – izrazili su želju da i oni imaju mogućnost za edukacijom preko digitalnih uređaja, a pored toga velika je potreba i za svakodnevnim materijalom za normalan život u vidu sredstava za higijenu, garderobe, posteljine, igračaka, pribora za crtanje i slikanje, ali i opreme za vežbanje, bicikla itd.

  Deca su se najviše obradovala igračkama i šarenim lopticama za bazen, u okviru koga vole da provode najveći deo svog vremena. Goste su sve vreme grlili, ali i ispratili uz smeh, kada je došlo vreme ručku koji je za njih još jedna avantura u toku dana, a sa željama da uskoro dođu ponovo za još iskrenih zagrljaja i naravno sa još više poklona.

  Direktorka Doma, Mira Lalović se zahvalila Rajićeva Shopping Center-u i Fondaciji Humana srca, koji su prepoznali potrebe Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“ na velikodušnoj donaciji  i poručila da je i sama poseta, lepa reč i pažnja koja im je pružena već velika stvar za njih, a dodatno je ta brižnost dobila na značaju uz korisne i vredne poklone koji će deci olakšati i ulepšati svakodnevni život.

  Ovom odlukom da se prikupljena novčana sredstva doniraju Domu u Banji Koviljači, Rajićeva i Humana srca su pokazali da brinu o našem društvu – kako za njegov kvalitetan razvoj, tako i za potrebnu podršku i pruženu ljubav.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Rajiceva SC

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE