Radite na daljinu? BARBADOS je upravo ponudio da ostanete celu godinu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Radite na daljinu? BARBADOS je upravo ponudio da ostanete celu godinu

  Barbados je zvanično objavio svoj jednogodišnji plan prema kojem je posetiocima omogućeno da ostanu na ovom ostrvu do godinu dana i da sa ove lokacije rade na daljinu.

  S obzirom na to da veliki deo sveta radi od kuće i da retko ko može otići na odmor zbog pandemije, Barbados je ljudima omogućio da se presele na ovu popularnu destinaciju, rekao je premijer ove države Mia Amor Mottley.

  Predsednik turističkih agencija Barbadosa Sunil Chatrani rekao je da „radno okruženje na Barbadosu definitivno omogućava da se posao završi i da ovo ostrvo ima najbrži internet i mobilne usluge na Karibima, kao i niz lokacija za kancelarijski prostor”.

  Zainteresovani kandidati, pored ispunjenog obrasca, moraju da pošalju fotografiju i kopiju pasoša i izvoda iz matične knjige rođenih. Oni takođe moraju da predaju spisak članova porodice koji bi im se prodružili na Barbadosu i dokaz o vezi sa njima (poput potvrde o venčanju, rođenju, ili usvajanju).

  Na zvaničnom sajtu se navodi da podnosioci zahteva moraju da plate i 2.000 dolara za pojedinačnu vizu, ili 3.000 dolara za „porodični paket”, a da viza važi do godinu dana. Vlasnici viza neće morati da plaćaju porez na dohodak u ovoj zemlji, navodi se na sajtu.

  Ovo ostrvo je za turiste zvanično otvoreno 12. jula, ali je za ulazak iz zemalja visokog rizik potrebno uraditi test na Covid-19.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE