Prvi put ikada je jedan YT video pregledan 10 MILIJARDI PUTA (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prvi put ikada je jedan YT video pregledan 10 MILIJARDI PUTA (VIDEO)

  Dečija pesma “Baby Shark” koja je objavljena pre tačno pet godina postala je najgledaniji video na You Tube platformi i prvi video koji je stekao deset milijardi pregleda.

  Prema saopštenju južnokorejske “Pinkfong” kompanije koja stoji iza ove melodije, “Baby Shark” stekla je više pregleda nego što ima ljudi na svetu.

  Ova zarazna dečija pesmica je u novembru 2020. godine postala najgledaniji YouTube video sa više od sedam milijardi pregleda, a od tada je dobila još tri milijarde pregleda.

  Baby Shark je takođe veoma popularan na drugim društvenim mrežama gde se često deca, tinejdžeri i odrasli snimaju kako igraju uz ovu pesmu.

  Spot za pesmu je snimljen 2016. godine, a izvodi je pevačicaHoup Sedžoin.

  Dugo je najpopularniji video na svetu bio planetarni megahit “Despacito”, koji je danas na drugom mestu svih vremena sa 7,78 milijardi pregleda, a i “Gangnam Style” je za devet godina na YouTube stigao do 4,3 milijarde pregleda.

  U Srbiji hit “Mama voli bebu”

  U Srbiji, video koji ima najviše pregleda je takođe dečija pesmica -“Mama voli bebu” i dostigla je više od 280 miliona pregleda.

  Prateći trenove YouTube-a i kada se pogleda ko su top 30 najgledanijih videa svih vremena, može se primetiti da su u pitanju pesme i po koji video za decu.

  Kanali sa najvećim brojem pretplatnika takođe su zabavnog karaktera, gde su u prvih 10 čak četiri kanala za decu, tri indijska, dva najveća svetska YouTubera i jedan rvački kanal.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE