Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Program Najžena XXI veka i Najmuškarac XXI

  Program Najžena XXI veka i Najmuškarac XXI veka služi da  pomogne u povezivanju sa onima koji su svima preko potrebni za uspešno poslovanje. Tim saradnika za marketing i PR ove manifestacije, pomoće će da njihovi proizvodi i usluge lakše stignu do kupca.

  Manifestacijom Najžena XXI veka i Najmuškarac XXI veka koja će se održati 30. novembra ove godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, omogućava ne samo učesnicima već i prijateljima programa, marketinšku i PR kampanju koja će ih približiti kupcima.

  Privrednicima se nudi  poslovni konsalting, koji se odnosi na savete za moguću poslovnu saradnju sa drugim državama, bilo da su u pitanju proizvodnja ili uslužna delatnost.

  Ova manifestacija ima odličnu saradnju i promoviše učesnike programa u nekoliko država u regionu na događajima gde su veliki skupovi od 2000 do 5000 ljudi:

  Slovenija : Kongres 500 preduzetnica;

  Hrvatska: Kongres Virtuelnog preduzetničkog centra;

  B I H : Festival savremene žene;

  Crna Gora: Manifestacija moć preduzetnice;

  Makedonija : Tematski dan dama – da;

  Srbija : događaj Biznis partner u Beogradu,  Internacionalni Biznis samit u Vrnjačkoj banji, Biznis na štiklama u Novom Sadu i Sajam preduzetnica u Prištini.

  Ukupno 25 firmi i pojedinaca se predstavlja te večeri, koji su predloženi putem anketnog lista koji je išao preko svih društvenih  mreža (Fb,Instagram,Twiter Linkedin). Agencija ispred svih udruženja iz Srbije i regionalnih udruženja nagrađuje sve dobitnike  koji su bili u programu i koji  za sebe mogu da kažu da su uspešni, poslovni i odgovorni.

  Za sve goste u sali ostavljaju se vizit karte, tako da svako može uzeti vizit karte i poneti sa sobom i kontaktirati iste te osobe. Gost koji su prisutni te večeri su iz poslovnog sveta i sveta medija.

  Svako ko se predstavlja u programu, priprema za svakog prisutnog u sali ponudu za saradnju, letak, vaučer na uslugu ili proizvod.

  Od februara meseca postavlja se lična slika na sajtu manifestacije od svakog ko je bio u programu manifestacije sa linkom na njihov sajt. Ovakva vrsta promocije služi za međusobno povezivanje od 2002. god.sa 2018.godinom.

  Potrebno je da svi zainteresovani proslede zahtev za učestvovanje u programu Najžena XXI veka i Najmuškarac XXI veka preko sajta www,najzena.in.rs , kako bi njihova očekivanja bila ispunjena.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE