PRIVEDEN čuveni učitelj glume: Miku Aleksića učenice prijavile za SILOVANJE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PRIVEDEN čuveni učitelj glume: Miku Aleksića učenice prijavile za SILOVANJE

  Kako saznaje Blic, Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume priveden je u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

  Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za sutrašnje štampano izdanje “Blica” ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

  Milena Rdulović ispričala je za Blic da su ona, i nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume.

  “Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla je ona.

  Insistira na tome da ovo nije samo njena priča i da “ovo nije moja reč protiv njegove”, već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanja devojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama.

  Miroslav Mika Aleksić je filmski reditelj, producent, glumac i čuveni pedagog kroz čije radionice je prošlo više od 3000 mladih.

  Aleksić je radio sa nekim od najvećih imena srpskog glumišta u Dramskoj grupi Radio Beograda gde je nekada radio, a kasnije u dramskom studiju Stvar srca koji inače vodi sa suprugom glumicom i profesorkom Biljanom Mašić.

  Kroz, grupu nisu prošli samo poznati glumci nego i doktori nauka, lekari, pravnici…

  Izvor: Blic

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE