Premijerka protiv "STRAŠNIH" mera: Istrošili smo se, odakle nam pare!?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Premijerka protiv “STRAŠNIH” mera: Istrošili smo se, odakle nam pare!?

  Premijerka Ana Brnabić rekla je da će u četvrtak zasedati Krizni štab koji će odrediti nove mere u suzbijanju epidemije koronavirusa i da će se uraditi sve što treba da se uradi da se sačuvaju životi ljudi i zdravstveni sistem Srbije.

  Ona je dodala da je lično protiv strašnih restriktivnih mera, jer moramo dati privredi šansu da preživi.

  “Moramo da balansiramo više nego u martu i aprilu jer smo tada imali mnogo zdraviju kasu. Istrošili smo se sad na podršku privredi, podršku građanima, na kupovinu više od 400.000 testova… Odakle pare?”, ukazala je premijerka.

  Prema njenim rečima, nadležni će sačekati još neko vreme i pratiti epidemiološku situaciju kako ne bismo išli u totalno restriktivne mere kao što smo imali u martu i aprilu.

  Naglasila je da je u narednom periodu, ipak, najvažnija disciplina pojedinaca.

  “Da krenemo od sebe. Nisam ni ja bila najdisciplinovanija, morala sam da budem disciplinovanija i da dam bolji primer građanima Srbije”, napomenula je Brnabić.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u vanrednom obraćanju javnosti rekao da za vikend verovatno neće biti policijskog sata, iako je on protiv toga, ali da će građani u četvrtak biti obavešteni o tome.

  Izvor: Danas, BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • BAĆKO

   Ako nije bila disciplinovana treba da da ostavku i da dođe neko ko jeste. Para ima, samo su ih podelili među sobom...od sitnijih poslića, takoreći...familijarnih...

  • Ralisha

   A onih 2 miliona za Bila Gejtsa

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE