Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

   Predstavljen „Rediscover“ novi Master Class kompanije Xiaomi

  Xiaomi je predstavio najnoviji Xiaomi Master Class podržan od strane kompanije Leica prateći nedavno lansiranu Xiaomi 13T seriju. Pod temom „Rediscover“ ovaj master class nudi jedinstvenu priliku za ljubitelje fotografije da unaprede svoje veštine kroz raznovrsne edukativne kurseve, kako online, tako i offline. Na čelu ovog projekta koji počinje u Berlinu 1. oktobra 2023. godine je poznati fotograf Leica akademije, Siegfried Hansen.

  Xiaomi Master Class je kreiran kako bi inspirisao ljubitelje fotografisanja. Ovaj program dizajniran je kako za početnike, tako i za iskusne fotografe, pružajući inkluzivnu i interaktivnu platformu na kojoj mogli da razvijaju svoje fotografske veštine. U junu 2023. godine, Xiaomi je zvanično najavio svoju saradnju sa kompanijom Leica za ovaj projekat, a do sada su urađene već dve radionice pod vođstvom instruktora Leica akademije – Eola Perfida i Dominica Nahra.

  Nova sezona se poklapa sa lansiranjem Xiaomi 13T serije, koja donosi Leica kameru. Pod temom „Rediscover“, Xiaomi Master Class ima za cilj da korisnici uhvate svakovnevna „remek-dela u vidokrugu“ koristeći svoje telefone.

  Autor - Elliot Simpson

  Autor – Elliot Simpson

  Od 1. oktobra, Xiaomi Master Class će se održati u sledećim gradovima, Berlin, Hamburg, Frankfurt, Štutgart i Minhen, kako online, tako i offline gde će pod vođstvom poznatog instruktora Leica Akademije, Siegfrieda Hansena lokalni učesnici imati priliku da otkriju svet profesionalne fotografije. Siegfried, istaknuti ulični fotograf upoznaće učesnike sa svojim načinom fotografisanja i tehnikom koja stoji iza njegovih impresivnih dela.

  „Rediscover“ se ne zaustavlja u Nemačkoj. Uključivaće i Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Španiju i još država, uz dodatne profesionalne fotografe koji će se pridružiti kursevima. Ova najnovija sezona „Xiaomi Master Class” podržana od strane Leica biće dostupna putem Xiaomi sajta i društvenih mreža, omogućavajući ljubiteljima fotografije širom sveta da uče.

  Xiaomi Master Class zvanične veb stranice: https://event.c.mi.com/global/xiaomiImagery/xiaomimasterclasssupportedbyleicaXiaomi

  Twitter: https://twitter.com/xiaomi

  Xiaomi Facebook: https://www.facebook.com/XiaomiGlobal/Xiaomi

  Instagram: https://www.instagram.com/xiaomi.global/

  Xiaomi Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCspJ6mFfCwOV4qFjZWi2wg

  Izvor: BIZLife

  Foto: Cristina Venedict

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE