Predstava „Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći“ 15. decembra u Kombank Dvorani

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predstava „Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći“ 15. decembra u Kombank Dvorani

  Novogodišnja predstava „Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći“ biće premijerno prikazana 15. decembra, u Kombank Dvorani u Beogradu, u tri termina 12, 14.30 i 17 časova.

  Predstava je rađena po romanu velikog francuskog pisca Viktora Igoa „Zvonar Bogorodičine crkve“, koji je zbog svog kvaliteta i vrednosti koje nosi u sebi, rado čitana lektira u osnovnoj školi.

  Režiju za ovu predstavu čuvenog naslova potpisuje Igor Damnjanović, dok su uloge poverene Ivanu Zekiću, Danini Jeftić, Nemanji Janičiću, Dejanu Cicmiloviću i Igoru Damjanoviću. Muziku potpisuje Novak Ašković, scenografiju Tanja Žiropađa, kostimograf je Ljiljana Ružić, a koreograf predstave Nebojša Gromilić.

  “Zvonar Bogorodične crkve” je priča o pošovanju različitosti, o poštenju, o poštovanju drugih, o zajedništvu, o poverenju,  ljubavi!

  Radnja pedstave se dešava pred novogodišnji karneval, na trgu, ispred crkve, u gradu kojim upravlja arhuđakon Klod Frolo. Frolo ne veruje u Deda Mraza, prezire karneval i odlučuje da zabrani svako okupljanje na trgu.

  Esmeralda, lepa devojka, koja učestvuje na karnevalu veselo igrajući i pevajući se žustro suprodstavi Frolu, te ovaj naređuje kapetanu Febusu da je uhapsi. Kapetan Febus ne vidi ništa loše u tom karnevalu, vešto izbegava da uhapsi Esmeraldu i zaljubljuje se u nju. Esmeraldu jednom prilikom od hapšenja spasi Kvazimodo, inače zvonar u crkvi, i obećava da će je čuvati od Frola.

  Kvazimodo je ostavljen pred vrata crkve kao beba jer je bio rođen sa deformitetom, i njega je u crkvi odgojio Frolo. Frolo ne dozvoljava Kvazimodu da napušta zvonik, plašeći ga time da je svet loš, da ga neće prihvatiti i da će ga narod ismejati zbog njegovog izgleda, te on samo sa zvonika može da posmatra svet, pazeći da ga neko ne primeti. Kvazomodo se zaljubljuje u Esmeraldu. A šta će se tu dalje zgoditi? Otkrite sami.

  Karte su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Eventima, a za više se informišite i na www.kombankdvorana.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE