„Pravićemo najekskluzivnije rizorte u divljini, da dolaze najbogatiji“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Pravićemo najekskluzivnije rizorte u divljini, da dolaze najbogatiji“

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je sinoć da je tokom posete UAE razgovarao o brojnim temama, poljoprivredi, izvozu, ali i novim ulaganjima tamošnjih investitora u Srbiju.

  „Razgovarali smo o svim temama, o poljoprivredi, kako možemo da izvozimo više poljoprivredne proizvode, o dodatnim ulaganjima, o Beogradu na vodi kojim se ponosim“, rekao je Vučić za RTS.

  Na konstataciju da se Abu Dabi ponudio da bude centar za izvoz našeg voća, povrća, poljoprivrednih proizvoda u ceo zaliv, Vučić je rekao da je to tačno, ali da mi moramo da se potrudimo da bolje pakujemo i bolje smrzavamo voće i povrće.

  „Imamo bolje voće nego Rumuni, ali oni ga bolje upakuju, i bolji su u zamrzavanju. Da ne pričam o drugim problemima sa stočnim fondom, ali radimo na tome, popravićemo to i napravićemo dobar rezultat“, rekao je Vučić.

  Pixabay

  Dodao je da će i oko Beograda na vodi biti dobrih vesti, jer veruje da će doći neki od najvećih svetskih brendova.

  „To znači da će Beograd da bude toliko privlačan za sve turiste širom sveta, da ćemo veliki posao moći da napravimo, da će naši ugostitelji brzo nadoknaditi gubitke zbog korone. Samo da pobedimo koronu, da možemo da otvorimo i grad, zemlju, sve naše kapacitete“, rekao je Vučić.

  Istakao je da se razgovaralo o novim ulaganjima u Srbiju, kao i da će naredne nedelje uslediti poseta Halduna al Mubaraka, kako bi se razgovaralo o tome.

  Razgovaraćemo o tome da na nekim drugim lokacijama, ne gradskim, vidimo gde možemo da napravimo najbolje i najekskluzivnije rizorte, u potpunoj divljini, a da to mogu da koriste najbogatiji Evropljani i svi drugi, da zarađujemo pare i da obezbedimo ljudima da žive bolje“, rekao je Vučić.

  Izvor: RTS

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Nikola

   Ne razumem zasto se ta klijentela trazi kad u Srbiji nema mnogo takvih. A 90% njih imaju svoje kuce, stanove, vikendice i slicno. Mozda ja gresim

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE