Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Postanite najbolja verzija sebe

  Doktorka Ivana Đorđević diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2000. godine. Posle stažiranja, nastavila je usavršavanje specijalizacije Preventivne medicine i nutricionizma. Ljubav prema lepom i oblikovanom telu vodila je usavršavanjem na polju mezoterapije, kao i antiejdžinga najsavremenijih nehirurških metoda. 2005. je otvorila svoju prvu kliniku Healty diet. Zahvaljujući stručnosti, iskustvu i inovacijama koje stalno uvodi, broj njenih pacijenata stalno raste.

  Knjigu Biću najbolja verzija sebe napisala je s ciljem da svakome ko traži put pomogne da na najbolji mogući način ostvari svoje snove. Ova knjiga će vam pokazati kako da na jedan jednostavan, a sveobuhvatan način, živite život pun lepote, radosti i uspeha.

  Ovo nije naučni rad, ni enciklopedija zdravlja i lepote, nije zbirka magičnih saveta kako da ostanete zauvek mladi. Ona je tu da vam pomogne, pogura vas kad je kriza, ponudi rešenje kada vaga za merenje ode kratko na odmor.

  Biću najbolja verzija sebe je knjiga koja će vas motivisati da menjanjem životnog stila i korigovanjem loših navika u ishrani stignete do cilja – ostvarenja fizičkog i emocionalnog zdravlja i lepote. Svakoga dana svi mi težimo da živimo bolje, lepše, zdravije, srećnije. Ova knjiga će učiniti da napravite još jedan korak ka tome. Vredi se potruditi da i vi postanete najbolja verzija sebe! Počnite odmah!


  Knjigu Biću najbolja verzija sebe objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Čigoja štampa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE