Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pošta Srbije, akcionarska društva

  Pošta Srbije iduće godine postaje akcionarsko društvo

  Naredna poslovna godina za Poštu će biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi, rekao je v.d. direktora Zoran Đorđević na nedavno održanom proširenom kolegijumu.

  „Aktivno radimo na velikom broju projekata poput razvoja mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta. Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad, i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara. Nastavljamo sa prijemom u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su u našem sistemu duže od dve godine, a posebna pažnja će biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija“, izjavio je Đorđević.

  Pošta Tijana Rajković

  Pošta (Tijana Rajković)

  Budući da je društvena odgovornost veoma važan deo poslovanja Pošte Srbije, kako je rekao, Đorđević je najavio u kratkom roku sistemsko uređenje pružanja usluga korisnicima na način da prednost na šalterima pošta imaju trudnice, korisnici sa malom decom i osobe sa invaliditetom.

  Podsetio je i da je oformljena radna grupa za štednju električne energije i ponovo pozvao zaposlene na odgovorno postupanje i poštovanje propisanih mera za štednju struje.

  Izvor: eKapija

  Foto: Beta/Pošta Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE