Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pošta obeležava 140 godina diplomatskih odnosa Srbije i SAD – glasajte za MARKU

  Povodom velikog jubileja – 140 godina zvaničnih diplomatskih odnosa Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Srbije, JP Pošta Srbije u saradnji sa ambasadom SAD u Beogradu, 15. oktobra ove godine emitovaće dve prigodne poštanske marke u formi bloka, saopšteno je danas iz Pošte Srbije.

  Kako bi motivi ove važne emisije prigodnih poštanskih maraka u što većoj meri oslikali one vrednosti, simbole i ljude koji se u javnosti Srbije doživljavaju kao najsnažnija veza Srbije i SAD, Pošta Srbije, ambasada SAD u Beogradu i kompanija Rakuten Viber organizuju glasanje putem aplikacije Vajber za najbolji predlog za prigodnu poštansku marku.

   

  Više od milion i sto hiljada članova zajednice Viber Srbija biće u prilici da glasa u posebnoj anketi za jedan od pet predloga koje su izradili profesionalni autori poštanskih maraka JP Pošta Srbije.

  Glasanje za članove zajednice Viber Srbija biće otvoreno od petka, 2. jula u 10 časova, na linku:
  https://invite.viber.com/?g2=AQBVu8q0KVf4Zkelfn43SM9NYJwcy%2Fm0q94BSDhh6dFPiulWzg4Iat5S
  MF5oDfew , a pobednik će biti proglašen u ponedeljak, 5. jula.

  Pobedničko rešenje biće objavljeno i na zajednici Viber Srbija 5. jula posle 10 časova i 15. oktobra će se naći na poštanskoj marki kojom se slavi 140 godina diplomatskih odnosa Srbije i SAD, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

  Tokom svečanog prijema povodom američkog praznika Dana nezavisnosti 4. jula, koji se organizuje u rezidenciji američkog ambasadora u Beogradu 2. jula, zvanice će biti u prilici da vide izložene predloge umetničkih dela autora poštanskih maraka Pošte Srbije i predloge izgleda emisije izradjenih na osnovu ovih umetničkih dela, kao i da glasaju za najbolji predlog.

  Ovo je prvi put da Pošta Srbije u saradnji sa jednim diplomatskim predstavništvom u Beogradu i kompanijom Rakuten Viber organizuje ovakvo promotivno glasanje.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/Pošta Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE