POSKUPEO taksi: Start 220, kilometar 80 dinara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  POSKUPEO taksi: Start 220, kilometar 80 dinara

  Beogradski taksisti su i zvanično poskupeli, ali ne po onim cenama kako je prvobitno najavljeno. Odluka o novim cenama upravo je objavljena u Službenom listu Grada Beograda i stupa na snagu – odmah.

  Start će, u sve tri tarife, biti 220 dinara, dok će cena pređenog kilometra biti 80 dinara u prvoj tarifi, 100 dinara u drugoj i 160 dinara u trećoj.

  Rešenje o ceni usluga taksi prevoza putnika na teritoriji grada Beograda potpisao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić i 17. februara je objavljeno u Službenom listu Grada Beograda.

  Od ovog datuma uvećava se i cena sata čekanja, koja će ubuduće koštati 900 dinara u sve tri tarife. U cene taksi prevoza uračunat je i prevoz ličnog prtljaga putnika.

  Druga tarifa, inače, primenjuje se u vremenu od 22 časa do 6 sati ujutru, kao i u dane državnih praznika i nedeljom.

  Treća tarifa primenjuje se van obeleženih tačaka gradskog područja, a ove gradske oblasti precizno su navedene u Službenom listu.

  Usvojene cene razlikuju se od onih koje su prethodno najavljene, po kojima je start trebalo da poskupi sa 170 na 250 dinara, a pređeni kilometar u prvoj tarifi na 73 dinara i drugoj na 95 dinara.

  Izvor: N1

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE