Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poseban dan za beogradske mame zahvaljujući Vipu

  Svet u očima nove mame je pun izazova. Od flašica, preko neprospavanih noći i bezbroj pitanja do prvih zubića, osmeha i bebinog dodira. Pored toliko stvari, lako je zaboraviti na sebe. U želji da mamama pokloni vreme za njih i podrži ih u jednom od najizazovnijih perioda odrastanja bebe, Vip mobile je ove subote organizovao Vipov dan za mame.

  Više od 50 mama uživalo je u opuštajućoj i prijatnoj atmosferi hotela Mama Shelter, gde su im na raspolaganju bile usluge šminkanja, manikira, friziranja, masaže, kao i saveti nutricioniste i soba za opuštanje i relaksaciju. Svoja iskustva i nedoumice podelile su sa Nađom Jokanović, Jelenom Jakšić i Marijom Milanković, uticajnim blogerkama i autorkama tekstova o materinstvu na portalu bitimamajedrugaprica.rs.

  Ovaj vid podrške ženama u njihovoj najvažnijoj ulozi, nastavak je Vipove kampanje „Mame, dobro došle na svet“. Svim korisnicama koje u toku 2019. godine postanu majke, Vip omogućava korišćenje postpejd usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze. Stoga drage mame, znajte da niste same – dok se vi posvećujete svojim najmlađima, najmlađi operater na tržištu stara se da vam nežnost bude uzvraćena, tokom čitave godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  • argus

   Lepo je ovo, ali zašto se ne pomigne i onim mladim damama koje za sada ne uspevaju da se ostbare u ulozi majke iako to jako žele i pokušavaju? Mislim da bi njima pomoć bila potrebnija čak. Napomena, imam dvoje odrsale dece i ne pišem ovo zbog sebe.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE