Pokrenuta peticija za osnivanje Fondacije "Miloje Sekulić"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pokrenuta peticija za osnivanje Fondacije “Miloje Sekulić”

  Pokrenuta je peticija kako bi se životno delo suosnivača agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnjeg konsultanta i novinara Miloja Sekulića nastavilo i sačuvala njegova zastavština.

  Ideja je da se formira fondacija koja će činiti dobre stvari za mlade kojima je potreban taj “prvi vetar u leđa”.

  “Miloje je to uradio za mnoge od nas, ajmo mi da u njegovo ime uradimo za druge”, navodi se u peticiji čiji je autor poslovni konsultant Marko Burazor.

  Podržavao je nesebično mlade i davao mnogima šansu, a mnoge uspešne karijere su nastale zahvaljujući Milojevom vetru u leđa i povezivanju sa drugima.

  Njegova dobronamernost i otvorenost su nešto što zaslužuje da živi i dalje, da li kroz neku godišnju nagradu u digitalnom marketingu, projektima, događajima…Vreme će pokazati, navodi se u predlogu peticije.

  Miloje Sekulić rođen je 8. juna 1966. u Beogradu.

  Diplomirani je građevinski inženjer i novinar. Završio je i postdiplomske specijalističke studije na programu Elektronsko poslovanje na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, postdiplomske studije „Savremeno poslovanje i globalne računarske mreže“ na Alternativnoj akademskoj obrazovnoj mreži .

  Radio je u sektoru za inoposlove i marketing CIP-a.

  Paralelno sa tim, tokom bogate novinarske karijere, pisao je za mnoge časopise i radio na popularizaciji primene interneta u poslovanju i životu.

  Učestovao je u pokretanju „E magazina“ ( nekoliko godina najčitanijeg poslovnog magazina u Srbiji), čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik bio od juna 2003. godine. Pisao je na mnogim kolektivnim i korporativnim blogovima.

  Bio je suosnivač IT&Internet konsalting agencije VEZA d.o.o. Od 2007. bio je direktor sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Od marta 2011. bavio se internet konsaltingom kao vlasnik konsultantske „Internet agencije“ i suosnivač nagrađivane digitalne agencije „Homepage“.

  Bio je član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan je od osnivača Srpske asocijacije menadžera. Od februara 2016. član je Upravnog odbora Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS).

  Miloje Sekulić je bio član Udruženja i u prvoj grupi međunarodno sertifikovanih poslovnih konsultanata u Srbiji.

  Dao je značajan doprinos menadžement konsaltingu na našim prostorima.

  Preminuo Miloje Sekulić, jedan od pionira digitalnog PR-a i konsaltinga u Srbiji

  Izvor: BIZLife

  Foto: Homepage

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE