Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pod čijim imenom će Kombank Dvorana biti prepoznatljiva u budućnosti?

  Još svega nedelju dana ostalo je do završetka javnog poziva za naslovnog sponzora, po kome će Kombank Dvorana u budućnosti nositi ime.

  Javni poziv raspisan je 11. februara, a završava se 15. marta. Iz poznate kulturno-umetničke institucije poručili su da je i pre objavljivanja javnog poziva, već bilo zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo. Dvorana ujedno ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu.

  Odluku o dodeli ugovora Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva. Samim tim, očekuje se da veoma brzo javnosti bude poznato čije će ime stajati na tabli čuvene Dvorane.

  Kako kažu u Dvorani Doma Sindikata, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta. Novi sponzor moći će da imenu „Dvorana“ doda ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta. Moći će da kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

  Pravo učešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica. Prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od 1 mil. EUR, kao i predlog imena objekta. Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

  Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

  Više informacija o javnom pozivu pogledajte OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Kombank Dvorana

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE