Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinje 6. sezona programa za osnaživanje mladih Coca-Cola podrška mladima

  Šesta sezona programa za osnaživanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, počeće 20. jula, vebinarom na vrlo aktuelnu temu – kako se izboriti sa stresom i anksioznošću u svakodnevnom i poslovnom životu.

  Na vebinaru pod nazivom “Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa” sa mladima će svoje savete na ovu temu deliti Vesna Kostić, osnivačica Mindfulness centra Beograd i Teodora Miljković, komunikacijska ekspertkinja i preduzetnica, na Instagramu poznatija kao laylareiko.

  Vebinar je otvoren za sve zainteresovane mlade koji imaju do 30 godina, uz obaveznu registraciju na  sledećem linku.

  Šestu godinu za redom realizujemo naš program osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima. Znamo da se mladi suočavaju sa promenljivim tržištem rada, ali i da su poslednje dve godine bile posebno izazovne, zbog svih globalnih dešavanja. Zato novu sezonu našeg programa počinjemo ovom važnom i aktuelnom temom – kako se izboriti sa stresom, kroz koju će nas voditi dve izuzetne predavačice. Verujem da će mladi, iako privremeno odmaraju od školskih i drugih obaveza, naći vreme za ovu edukaciju i steći vrlo važnu veštinu, da na pravi način upravljaju stresom”, poručila je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

  Kroz program Coca-Cola podrška mladima kompanija Coca-Cola HBC Srbija osnažuje mlade znanjima i veštinama, kako bi lakše došli do zaposlenja ili pokrenuli sopstveni biznis. U prethodnih pet godina na ovaj način osnaženo je više od 9.000 mladih.

  I ove godine, učesnike očekuje jedinstveni program sa brojnim predavanjima, treninzima i radionicama, tokom kojih će svoja profesionalna iskustva i praktična znanja sa njima deliti vrhunski predavači iz različitih oblasti.

  Predavanja i brojni materijali iz prethodnih ciklusa ovog programa dostupni su na sajtu https://coca-colapodrskamladima.com/, gde im mladi mogu pristupiti potpuno besplatno.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Coca Cola HBC

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE