Počela zvanična prodaja nove HONOR pametne narukvice

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela zvanična prodaja nove HONOR pametne narukvice

  Globalni tehnološki brend HONOR objavio je početak zvanične prodaje nove pametne narukvice Band 6 na domaćem tržištu, a preporučena maloprodajna cena će biti 6.990 dinara.

  Ovaj uređaj će biti dostupan u tri boje – Meteorite Crna, Sandstone Siva i Coral Pink.

  Do sada je pametna narukvica bila sinonim za uređaje za praćenje fitnes aktivnosti, međutim Band 6 je mnogo više od toga jer, zahvaljujući velikom ekranu, donosi brojne funkcije koje su do sada bile rezervisane samo za znatno skuplje pametne satove.

  Jedna od prednosti Band 6 fitnes narukvice je moderan dizajn koji se uklapa u sve odevne i životne kombinacije i situacije, ali i AMOLED ekran od 1.47″ sa oblim ivicama koji omogućava korisnicima lakše korišćenje.

  Takođe, novina je i mogućnost promene slike na narukvici – korisnici će moći da izaberu onu sliku koja prati njihov stil – mogu je pronaći u watch face prodavnici ili čak i postaviti personalizovani watch face pomoću fotografije iz albuma[1].

  Ipak, fokus je i dalje na fitnesu.

  HONOR Band 6 nudi 10 različitih profesionalnih režima za vežbanje, a može automatski detektovati 6 režima vežbanja kao što su trčanje, hodanje, mašina za veslanje i eliptička mašina. Takođe, ova unapređena narukvica precizno prati otkucaje srca u realnom vremenu i šalje povratnu informaciju tokom vežbanja koje je uz nju neuporedivo lakše.

  Pored standardnih fitnes merenja, HONOR Band 6 meri i nivo kiseonika u krvi (SPO2), kao i faze sna dajući profesionalne savete za poboljšanje sna i personalizovanu pomoć.

  Količina podataka koju beleži ovaj uređaj nije pogubna po njegovu bateriju – samo 10 minuta brzog  punjenja omogućiće korisnicima da ga koriste tri dana, dok u standardnim uslovima korišćenja baterija može izdržati do 14 dana.[2]

  Zato ako volite da provodite vreme u sportskim aktivnostima i pratite važne parametre u vezi sa svojim zdravljem, HONOR Band 6 je elegantno rešenje koje će vas vaš tempo i stil, a možete ga potražiti već danas u maloprodajama po ceni od 6.990 dinara.


   

  [1] Nije dostupno na iOS uredjajima.

  [2] Podaci iz HONOR interne laboratorije. Brzina punjenja i trajanje baterije mogu da variraju prilikom različitih situacija i okruženja. Molimo pogledajte HONOR okruženje za testiranje: Uobičajeno korišćenje: Monitor za merenje otkucaja srca i praćenje sna je pokrenut. Ekran je proveravan oko 200 puta u toku dana, 50 poruka, 3 poziva, i 3 alarma u toku 24 sata, vežbanje u trajanju od 30 minuta nedeljno. Učestalo korišćenje: Monitor za merenje otkucaja srca nije pokrenut, TruSleep™ je pokrenut. Ekran je proveravan oko 500 puta u toku dana, 50 poruka, 3 poziva, i 3 alarma u toku 24 sata, vežbanje u trajanju od 60 minuta nedeljno. HONOR Band 6 se može koristiti 3 dana u uobičajenom režimu ukoliko se puni u trajanju od 10 minuta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE