Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PLAN B fondacija okuplja poznate muzičare i pomaže kolegama

  Decenijama unazad na našim prostorima se nije u ovako velikom broju okupilo toliko značajnih muzičara, a ka jednom zajedničkom, humanom cilju.

   

  Delili smo trenutke radosti, slavlja i intimnih momenata uz mnoge, svima nama poznate pesme koje su stvarali, odsvirali i otpevali muzičari koji su obožavani generacijama, ali često zaboravimo da su to ljudi koji sa nama dele slične sudbine i probleme.

   

  Rock gitarista i kompozitor sa naših prostora nastanjen u Kanadi, Zoran Konević uz pomoć grupe  prijatelja, afirmisanih muzičara pokrenuo je Plan B Fondaciju čiji je cilj pomoć muzičarima iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije koji su se sticajem okolnosti našli u teškim životnim situacijama.

   

  “Veliki i ozbiljni humanitarni projekti zahtevaju viziju, finansijska sredstva, disciplinu, odricanje, strpljenje, fokus i timski rad. Moja vizija da formiram Plan B Fondaciju i okupim prijatelje oko sebe, sa namerom da dugoročno pomažemo profesionalnim muzičarima se nikada ne bi ostvarila bez ljubavi i zajedničkog rada“ kaže osnivač Plan B Fondacije, Zoran Konević.

   

  „Ujedinili smo se oko ideje da pomognemo muzičarima koji su svojim pesmama dotakli naše živote, a sada se nalaze u teškim životnim situacijama. Ovom Fondacijom želimo da se odužimo svima koji su naše trenutke svojom muzikom učinili još lepšim i srećnijim. Od samog početka su nam se pridružili mnogi, a iskreno se nadamo da će ih biti još mnogo više. Ovo je jedan divan početak. Pridruži se, zajedno možemo mnogo više“, poručuju u video poruci Jelić, Topić, Đukić, Cukić, Islamović, Šepa, Sar i Todevska. (uz video poruku)

   

  www.planbfoundation.net

   

  Osnivanje Fondacije prati izlazak singlova, a zatim CD albuma “Plan B” na kome učestvuju značajna imena domaće muzike – Dragi Jelić, Dado Topić, Vlatko Stefanovski, Zvonimir Đukić Đule, Dejan Cukić, Alen Islamović, Goran Šepa Gale, Maya Sar, Tamara Todevska, Vojislav Aralica, Zoran Konević, Dragan Jovanović Krle, Predrag Bata Jakovljević, Aleksandra Milutinović, Nikola Čuturilo Čutura, Srboljub Radivojević Srba, Miroslav Milatović Vicko, Dragoljub Đuričić (1953-2021) i mnogi drugi.

   

  U želji za jedno – ZAJEDNO!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE