Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  pks

  Marko Čadež na čelu PKS još 5 godina, dobio drugi mandat

  Članovi skupštine Privredne komore Srbije (PKS) jednoglasno su danas doneli odluku o ponovnom izboru Marka Čadeža za predsednika te poslovne asocijacije.

  Čadez je za predsednika Privredne komore Srbije izabran po drugi put, a njegov novi mandat kreće od 23. juna i trajaće u narednih pet godina.

  Ovo je odlučeno na trećoj sednici Skupštine Privredne komore u Beogradu, a Čadež je zahvalio članovima na ukazanom poverenju i izrazio nadu da ih neće izneveriti.

  „Živimo u potpuno novom svetu punom izazova i nepredvidivosti koji traži i novu ulogu privredne komore. Promene počinjemo od sebe samih“, poručio je Čadež nakon reizbora.

  pks

  marko čadež, pks, predsednik

  Kako je istakao, više nije dovoljno samo poznavati pravne okvire poslovanja, predlagati njihove izmene u skladu sa zahtevima privrede, biti platforma za pronalaženje novih tržišta i predstavljati interese privrede prema državnim organima.

  Nakon toga je proglasio potpredsednike Privredne komore iz sveta biznisa.

  Na sednici su usvojeni i zapisnici sa prve i druge sednice Privredne komore Srbije, izveštaj o radu PKS za 2021, kao i redovni godišnji finansijski izveštaj PKS za 2021.

  Izvor: BIZLife

  Foto: PKS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE