Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pazi na svoja jaja i nakon novembra

  Mesec novembar je, kao i uvek do sada, protekao u znaku Movember-a, akcije puštanja brade i brkova tokom ovog perioda, kako bi se podigla svest o zdravstvenim problemima muškaraca, odnosno raku prostate i testisa.

  Mnoge kompanije iz godine u godinu organizuju različite akcije kako bi podstakle muškarce da obave preventivne preglede ovim povodom, a brend Philips je direktnom porukom #PaziNaSvojaJaja istakao koliko je važna briga o zdravlju i podsetio „jači pol“ na bitnost redovnog urološkog pregleda.

  S obzirom na to da pokret Movember podrazumeva puštanje brkova, Philips je ovu akciju uvezao sa svojim OneBlade uređajem za stilizovanje brade i brkova, kako bi muškarci mogli da  je održavaju pomoću različitih OneBlade nastavaka. Baš zbog toga, da bi se još više govorilo na ovu temu i kako bi doprli do velike grupe ljudi, Philips je najuticajnijim influenserima i vernim saradnicima poklonio OneBlade uređaj uz vaučer za urološki pregled u MediGroup-u, a simpatične reakcije publike izazvala su i čokoladna jaja koja su aludirala na sam slogan ove kampanje.

  Zdravlje – uvek na prvom mestu

  „Zdravlje bi trebalo da bude uvek na prvom mestu, zbog čega smo se mi, kao kompanija, odlučili da podržimo pokret Movember i apelujemo na to koliko je važna redovna briga o zdravlju. Kako je OneBlade naš najpoznatiji uređaj za muškarce, još jednom smo želeli da naše partnere, braću, očeve motivišemo da uzmu učešće u ovom pokretu, puste, a zatim i stilizuju svoje brade i brkove i podsetimo da ovakav vid sopstvene nege treba da bude rutina“, istakla je Aleksandra Stajić, Consumer Marketing Menadžer brenda Philips za Srbiju.

  Iako se ova akcija povezuje sa mesecom novembrom i značajno je da s vremena na vreme imamo poneki podsetnik na ovako bitnu temu, važno je istaći da briga o zdravlju ipak treba da bude prioritet tokom cele godine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Phillips

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE