Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Švajcarska cene

  Pametno ulaganje u nekretnine: Švajcarski koncept koji pruža sigurnost

  Zvanični diplomatski odnosi Srbije i Švajcarske datiraju još od početka 20. veka. Od tada do danas, Švajcarska je prisutna na našim prostorima, ne samo kroz političku, već i ekonomsku saradnju.

  Švajcarska je na listi najvećih investitora u srpsku privredu. Ulaganja od 2010. zaključno sa 2021. godinom iznose 1,6 milijardi evra, te je Švajcarska bila 6. najveći investitor u pomenutom periodu. Samo 2022. godine Švajcarska je zabeležila 162,6 miliona evra direktnih investicija.


  Švajcarski investitori vide u Srbiji odličnu priliku za širenje svog poslovanja, a u prilog tome govore i podaci da su u našoj zemlji otvorili gotovo 12.000 radnih mesta. Interesantni sektori za švajcarske investitore su pre svega IKT sektor, prerada drveta i metala, proizvodnja nameštaja, zaštita životne sredine i obnovljivi izvori energije, prerada otpada i nekretnine.


  Poslednja oblast, nekretnine, iz godine u godinu beleži osetan rast. Švajcarski investitori koji najčešće ulažu u stambene i poslovne prostore se svrstavaju u red najmodernijih i najekskluzivnijih.

  Švajcarska

  Švajcarska (Freepik)

  Treća najveća švajcarska investicija u Srbiji

  Najnoviji dodatak ovoj listi je švajcarska kompanija „Serbia Prime Site One“ koja realizuje u Beogradu treću najveću švajcarsku investiciju u Srbiji i najveću kada je reč o investicijama u sektor nekretnina.

  Radi se o luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu King’s Fountain i ovo je prvi investicioni stambeni projekat u Beogradu, ali i Srbiji, koji kupcu nepokretnosti pruža mogućnost garantovanog godišnjeg prinosa.

  Kompleks će se prostirati na padinama Dedinjskog brda, na skoro 13.000 metara kvadratnih, na lokaciji koja se već svojom pozicijom, u neposrednoj blizini Belog dvora, izdvaja kao prestižno mesto za život. Ono što je velika prednost ove lokacije jeste dovoljna udaljenost od gradske gužve i buke, ali istovremeno i odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada.

  King’s Fountain (Unknown Studio)

  Koju to novinu donosi projekat „King’s Fountain“?

  Ulaganje u nekretnine spada u jedan od najpopularnijih i najčešćih vidova investiranja u Srbiji – privlačno je ljudima koji žele da ulože novac i koji traže stabilnost i obrt kapitala. Dodatnu sigurnost pri ovakvoj investiciji King’s Fountain kupcima nepokretnosti nudi kroz mogućnost garantovanog godišnjeg prinosa.

  Kupci nekretnina, odnosno servisiranih apartmana, u okviru kompleksa King’s Fountain po sistemu „ključ u ruke“ zahvaljujući stručnom timu imaju mogućnost opremanja nekretnine po hotelskim standardima, kao i mogućnost održavanja i iznajmljivanja stanova, usleg čega je i sam proces izdavanja mnogo lakši za vlasnika. Svaka jedinica je opciono opremljena prema hotelskim standardima, a iza dizajna enterijera stoji Rüssli Architects – arhitektonska kompanija sa sedištem u Lucernu, dobitnik brojnih nagrada za kompetentnu i inovativnu izgradnju.

  King’s Fountain (Unknown Studio)

  Stambeni objekti u okviru projekta King’s Fountain uključuju 100 apartmana različitih tipova sa minimalnom veličinom od oko 37 kvadrata i maksimalnom od 217 kvadrata.

  U odnosu na odličnu poziciju kompleksa u čijoj se neposrednoj blizini nalaze brojne ambasade, ali zahvaljujući i lakom pristupu centralnoj poslovnoj zoni na Novom Beogradu, uz mir okruženja koje lokacija kompleksa pruža, sistem servisiranih apartmana predstavlja zaista fenomenalnu opciju za kraće i srednjoročne boravke različitih posetilaca.

  Imajući u vidu sve ove parametre i analize koje je investitor „Serbia Prime Site One“ uradio, ovakav sistem investiranja, koji je već dokazan u Evropi, predstavlja sigurnu investiciju svima koji se odluče da svoj novac ulože u nekretnine i kupovinu servisiranog apartmana u okviru kompleksa King’s Fountain. Na ovaj način, kao vlasnik nekretnine u kompleksu King’s Fountain, osiguravate fiksan godišnji prihod do 5% na godišnjem nivou.

  King’s Fountain (Unknown Studio)

  Prvi brendirani Spa & Wellness centar u Beogradu

  Osim apartmana, kompleks Kraljeva česma raspolaže i hotelom, restoranom, kao i prvim brendiranim spa & wellness centrom kojim će rukovoditi svetski renomirana kompanija GOCO Hospitality. Sa željom da se zadovolje sve potrebe posetilaca veliki deo kompleksa zauzimaće upravo spa & wellness centar u čiju će ponudu biti uključeni brojni tretmani i usluge koji će imati za cilj potpuno opuštanje i rehabilitaciju tela, duha i uma svih posetilaca.

  King’s Fountain (Unknown Studio)

  U odnosu na svoje želje i potrebe, u konsultaciji sa stručnim osobljem, posetioci će moći da odaberu jednodnevne tretmane kao i kompletne pakete tretmana koji mogu uključivati različite tipove usluga kao što su tretmani za telo i lice, infracrvena sauna, krioterapija ili limfna presoterapija.

  U odnosu na sve benefite koje nudi, kompleks King’s Fountain izdvaja se zaista kao potpuno jedinstven koncept. Spoj elegancije i tradicije odlike su, kako lokacije, tako i samog kompleksa, i zato je odabir apartmana u ovom stambenom kompleksu idealna prilika za sigurnu investiciju u komforniji život koja se zaista retko pruža.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unknown Studio/Freepik

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE