Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Palma predstavio Dačićevog sina kao šefa delegacije SPS u Paraliji

  Dačić junior je u Paraliju došao sa aktivistima SPS da pomognu Jedinstvenoj Srbiji i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših građana.

  Kancelariju Jedinstvene Srbije u Paraliji posetila je delegacija SPS, sa Lukom Dačićem, kao šefom delegacije, kako ga je predstavio lider JS Dragan Marković, javljaju srpski listovi.

  Sin šefa SPS Ivice Dačića, koji je prošlog meseca postao punoletan, ocenio je, kako je preneo Marković, da su Jedinstvena Srbija i SPS kao jedna partija, odnosno „bratska koalicija“.

  U Paraliju je, kaže, došao sa aktivistima SPS da pomognu Jedinstvenoj Srbiji i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših građana.

  „Ovde u Paraliji se zaista svi osećamo kao kod svoje kuće i čini mi se da ovde ima više Srba nego Grka“, rekao je Luka Dačić.

  Marković ističe da je Kancelarija JS u Paraliji jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje.

  Kancelarija, radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je, kaže Marković, pomoći svakom građaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.

  „Ovu kancelariju jeste osnovala politička partija, ali ovde se ne priča o politici. Dnevno našu kancelariju poseti od 250 do 300 naših građana. Ove godine nema problema kao prošlih godina, kada je bilo krađa dokumenata“, kaže Marković za medije.

  „Ima i slučajeva kada neko hitno mora da se vrati u Srbiju i Kancelarija im u tim situacijama organizuje prevoz“, naveo je Marković.

  Marković primećuje i da u Paraliji nikada nije bilo više građana Srbije i Grčkoj uopšte i ističe da je Kancelarija Jedinstvene Srbije zapravo „prava ambasada za naše građane u tom delu Grčke“.

  Izvor: BIZLife/Nedeljnik/Agencije

  Foto: FB/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE