Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovo je „Poslovni čovek godine“

  Deliti značaj nagrade na važno i manje važno, drago ili manje drago,  u mom slučaju je zaista teško i nemoguće. Obe nagrade su podjednako drage, posebno kada one dolaze na kao kruna jedne višedecenijske karijere,  kada je u svakoj od njih sadržana velika zasluga i rad  mojih saradnika, zasluga i rad mojih sinova, i one pripadaju i njima skoro isto kao i meni, kaže za BIZLife Dušan Perović predsednik  „Termovent komerca“, koji je dobitnik nagrade „Poslovni čovek godine“, dok je njegova kompanija dobila godišnju nagradu „Beogradski pobednik“ za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini koju dodeljuje Privredna komora Beograda.

  Perović kaže da svakome ko se bavi biznisom, pa čak i manje složenosti od biznisa njegove kompanije, „ovakva priznanja i valorizacija nekoliko decenije rada mnogo znači“.

  „Čini me ponosnim što sam ja na čelu kompanije sa ovakvim priznanjima, što je moj lični doprinos prepoznat i obeležen najvećim priznanjem – “Poslovni čovek godine”. Ponosan sam što imam saradnike čiji je rad sadržan u ovim priznanjima, ponosan sam na svoje sinove, Miloša i Andriju, koji su preuzeli i veoma uspešno vode najznačajnije delove kompanije, i što je i njihov rad prepoznat.  Ovakve nagrade zaista daju posebnu energiju, da se ne posustane, da se održi i dopuni tehnološki, programski i kadrovski potencijal“, kaže Perović.

  Privredna komora Beograda za „Poslovnu ženu godine“ proglasila je Danku Selić, generalnu direktorku Beogradskog sajma, a godišnju nagradu „Beogradski pobednik“ dobili su AIK Banka, Društvo za konsalting i reviziju KPMG, „Službeni glasnik“, „Tehnomanija“, preduzeće „Telegrup“, „Termovent“, JKP „Gradske pijace“, „Soko Štark“, Kompanija Prva „ISKRA“ – Namenska, iz Bariča.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Jovan Šupica

   Sve čestitke... Zadovoljstvo nam je svima koji poznajemo ovog čoveka više od dvadeset godina... On predstavlja pravi uzor kakav treba da bude otac, suprug, prijatelj, komšija, poslovan čovek, rukovodilac i privrednik ne samo na našoj već i medjunarodnoj sceni...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE